Благодаря на всички ви - когато ми беше най-зле Марс е бил в секстил с У1 (Луна), сега е в секстил със Слънцето - дали този вид аспект дава такова отражение? Или просто е отключил по-тежките транзити в картата?
Иначе, най-натоварен е Меркурий (както акрукс отбеляза) - а той е и У12, освен У3 и У4. Миналата седмица е направил и възврат и У6 е бил в секстил с него и понеже това е Юпитер, може би просто е засилил действието на Уран и Плутон.
Акрукс, това дишане така и не успях да го науча - повече се справям с дишането, при което се редуват ноздрите, но пък наистина не се сетих за него. Опитвах да правя упражненията, но ставаше още по-зле и се отказах - реших да дам пълна почивка - само ходех на работа, гледах телевизия и лежах/спях.
Сега виждам, че Плутон влиза в стационарната си фаза и предполагам, че този квадрат ще стане доста важен (а деня на обръщане е един ден преди моя РД) .... това, което ме успокоява е, че не може да ми се даде нещо, което е повече от възможностите ми на понасяне.
Акрукс, като какво се тълкува факта, че е засегнат У3 в конкретния случай? Или може би е важен и факта, че всъщност Меркурий е диспозитор на цялата карта, ако включим транссатурновите планети?