Хепи,права си че като се гледат транзити,първи по сила са тия на бавните планети,особено към бързите натални,мисля Папи има предвид,че дори те се модифицират от другите фактори,прогресии,дирекции,лунации и тн .И аз се учудвам как някой път няма събитийност по тях обаче,става въпрос за комплексното гледане,не на парче-само транзити доколкото разбирам .Аз чета Лиз Грийн,направо ме отчая,оказва се някой път опозицията има ефект на тригон и обратно...
Съгласна съм, че не всички аспекти се проявяват по начин, който ги забелязваме - понякога нещо става, а ние се чудим, защо няма нищо.
Аз вече съм си отработила начин на работа и той е по Бернадет Брейди - допада ми, проверила съм го и му се доверявам. Лиз Грийн ми е повече за психологически анализи. За опозицията - явно е, че е много важно, между кои планети - не е задължително да се случи нещо лошо, ако планетите са добри и човек успее да вземе необходимото решение в ситуацията, която опозицията го поставя. Много е конкретно.
Но пък аз си правя и филтриране през нумерологията, или поне се опитвам/упражнявам.
В конкретния случай, Уран, диспозитор на едно уранясало Слънце, едва ли ще мине незабелязано отнякъде и няма да даде резултат, после - Уран едва ли е предвестник на едно стабилно, дълготрайно партньорство, и не на последно място - кани се да обръща ... е какъв да е извода като ги съберем всички накуп .... не че не може да е работа в чужбина, с последващо връщане, ама нали попитах девойката какво смята да прави там ... за да изясним ...