Марс отива към съвпад със Слънцето ми. А аз нямам енергия за пет пари.
Може и от анаретната Венера да е, знам ли.
А по-вероятно е от комуникацията с жена, която не харесвам. А днес имах работа с нея и се наложи да я търпя няколко часа. Все едно ми изсмука енергията. Освен, че ми наду главата.
Много трудно се спогаждам с други жени с Луна като моята. Имам чувството, че ме изсмукват, все едно канал се е отворил и ми вземат енергията.
Стоя, лежа, гледам в точка и от половин час се опитвам да се съвзема. На домашните им теглих един игнор. Нямам сили и за тях.
Иначе сега й огледах картата на госпожицата. Тя и със Сатурн ме мори, на Асцендетна ми е. И има Марс в Рак в точно каре с мой Сатурн и Плутон. А Венерата й е кацнала на мой Слв. Слънцето й на Иц-то ми. Почти съм убедена, че Асц й е Козирог и е на Юлв-то ми и к12.
Вече може да ме наричате Емма Неприличното предложение.
Освен всичкото ми нетърпение към нея, накрая ми отправи и лесбо предложение.
Аз съм над нещата и приемам всякакви хора, всякакви щуротии. Но това ми дойде в повече. Това... някой да е зависим от теб по някаква си причина. И да прояви такава смелост - велика простотия.
Би трябвало да я харесвам много. И Юпитер й е на Дсц ми. Имаме много нодална синастрия и осова. Ама момичето ме мори. Юпитерите ни са в квадрат. А аз усещам много силно това каре като несъвместимост. А при нея има опозиция на Юпитер и Сатурн. Нептун й е в точно каре с моето Слънце.
Та толкова от разходящ съвпад на тр. Марс с нат. Венера, която е съуправител и на 8 дом. И сходящ съвпад със Слънцето у7. :012:
Ще набедя мунданното тао с Уран и Марс за тези нестандартности. Не се сещам за друга причина за тази лесбийщина.
При нея Марс е в квадрат с Уран. И в квадрат с Венера. Затваря наталната й опозиция до тао. Какво тао, Уран от Овен затвяра до голям кръст.