При мен наближава времето за третата и надявам се последна операция по челюстната тема - поставянето на импланти. Трябваше да е през март, но тъй като лекарят ще отсъства в края на този месец - вчера си записах час да видим дали съм ОК за памипулацията и да планираме.
Е, за мое голямо учудване - на разположение ще бъде чак през април. Аз бях проверила мартенските дати - да избегна Луна в Козирог и Овен, както и около чувствителни точки. Той ме застреля с предложение 1 април. Излизам от клиниката, веднага през теелфона влизма в астрото и гледам - Луна в Козирог - ужас. Проверих за 4 април - първия работен ден - Луната е във Водолей - супер
Е, в 12 дом, ама аз и без това ще се оттегля от света, докато се оправя
Малко след това се сетих, че се пада малко преди рождения ден на мъжа ми и ще се вкисне, разсърди и т.н. Вече ми беше неудобно пак да променям дата, но все пак проверих, ако се отложи още една седмица - Луната пада точно върху Марса ми и след това Сатурн, влиза в 6 дом .... Ами не
Та, ето картата за планираните дата и час. Вече на лаптоп видях, че АС на операцията е точно на нат. К6. Луна и Нептун в 8 дом на събитието, 12 натален, в Риби. Съвсем точно
Като добър знак ми се вижда тр.Слънце в съвпад с нат.Юпитер от 1 дом и заедно в тригон с нат.Луна в 6 дом. Тр.Юпитер - ретро се връща в 6 дом - да си довърши работата; беше в 6 дом при предните 2 операции, премина в 7 дом и сега ан ертро фазата се връща пак в 6 дом
класика
Тр. Меркурий в квадрат с нат. Сатурн - ами ще отбележи ограничаване на комуникацията за 2-3 седмици.
Гледам стелиума - тр. Марс и Сатурн + нат. Нептун в опозиция на нат.Марс. Сатурн е вече ретро, а Марс в сянката си, стационарен преди ретро фаза. Първо да отбележа, че и Марс и Сатурн са ми ретро в натала и отчитам за положителен момент това, че са в транзитен ретро период. Нептун е У1 - физическото тяло, Сатурн кости, Марс горна челюст. Освен това при операцията ще има пробождане - както е символа по Марс - пробождане с копие, а в моя случай - имплантът се поставя, като дюбел в костта. Няма да се стигне до опозиция на тат. Марс, заради ретроградието. Марсовата опозиция ще е чак през септември, когато идва ред на последната фаза.
Ами май това е