Цопвам се с въпрос в тази тема, защото решение сама не намирам, та реших да се допитам до вас от астрологична гледна точка. От миналата зима горе-долу все ми е студено, настивам често, краката са ми кубчета лед, което е страшно нетипично за мен! А тази зима го закъсах и с бъбреци, защото все ми е студено - по цялото тяло усещам хлад, даже в стаята да е супер топло, колкото и дебели дрехи да облека, да ходя с 3 чифта чорапи -нъц. Доктора съответно ми дава лекарства като се влоша, размине ми и пак се простудя! Просто нонстоп крайниците са ми ледени, даже и горещ душ да взема, след 5 мин,пак е същото... нито чайове, нито загревки, нито разни колани и загряващи гелове помагат!
Възможно ли е тоя транзитен Сатурн в 6 дом да е виновника? Очаквах от него да ме болят кости, кръст,зъби *което си е факт*, но чак пък толко простинала да съм не очаквах. Има ли някой друг виновник за всичко? Надявам се да е нещо временно, някой транзит или аспект, който да отмине, защото не си представям да живея така години наред с вечни настинки и простуди.
Ако някой страда от вечно ледени крайници, знае колко е ужасно...проблемът е, че аз винаги съм била топлокръвна. Това положение е от година-година и нещо...лято,зима - все ме втриса!