шефът /тая карта е, като на подмолен психопат под прикритие/
Козирожката, сякаш е най-читава, ама без час, не е сигурно.
Satin, шефът го описа много точно. На пръв поглед съм си мислила, че е обратен, такъв вид има - мазен, нисък, противен. Опитва се да привлича внимание като всеки ден е с нов безвкусен аутфит, но хигиената му е нулева, защото е голям миризливец
Но явно е доста потентентен щото има доста деца и е супер похотлив тоя дъртьо
Козирожката и везната му са минали през леглото. А сега си има млада любовница - начална учителка (рибка). Козирожката е голяма тъпанарка и алкохоличка, но супер властна и манипулативна личност. Има доста оплаквания от нея, но има големи ( . )( . ), на които шефът е голям фен...
Иначе, той е такъв, че постоянно се пробва да притисне в ъгъла, да пипне по ръката, рамото, гърба... След като го изгледах няколко пъти на кръв му попаднах в черния списък и се чуди каква гадост да ми направи, включително и до последния ми работен ден
Везната е доста известна в квартала и като млада е работила на повикване. Бая мъже била изучила кое, как се прави.
Ребека, аз си мисля, че е бил супер много ограничаван и беден Луна/Сатурн, затова сега граби, колкото си може повече.
tagetes, това са хора, които са силно ограничени и нямат хобита или пък хобитата им са далеч от моите. Може всичко, но всъщност ми е все едно тяхното мнение за мен. Аз пиша истината. Но не се знае дали ти някъде няма да ми занесеш инфото... :ecomcity:
Щом ти е харесала да ти дам номера да ѝ звъннеш? Ще те научи на разни работи, ама вероятно ще останеш и с празно портмоне, щото тя е и по тази част :012:
Какво да се прави, че съм овен и няма мазно, и бавно при мен. Факт е, че е трудно изпитание да работя в екип с други. Пред принципите си не отстъпвам с риск на всичко. Може да звуча грубо, но не винаги съм романтична поетеса...