Преди време бях пускала карта на една приятелка и бяхме обсъждали кога ще започне сериозна връзка.. Така и стана - по Плутон..
Не мога да я позная. Заши се за този като невиждала мъжко. Забрави и мен и останалите си приятели. Направо се е обсебила, чак искала да заминават заедно да живеят в чужбина ( човек, който се кълнеше, че няма да остави родителите си тук ). Спряхме да се виждаме и чуваме. Имах нужда няколко пъти от нея - или не ми вдига с дни, или вдига и казва, че е с него и край..и така постепенно за няколко месеца станахме непознати.
Тъпо ми е. Моя Плутон е в 5 натален и връзките ми можете да си представите какви са били, но такова нещо не си го представям. Да зарежеш приятели от години, семейство, роднини
Последно като се виждахме все говореше "ние не ядем това, ние пием онова, ние не харесваме....ние гледаме...." сякаш няма самоличност вече, тотално обсебена от него. Не ми се изпада в детайли, но трябваше спешно да свърша нещо преди време с едни документи, тя отказа да ми помогне, защото се разхождали в парка. И така десетки случки вече.
Та си мислих...Плутон ли е или си отварям очите? Имате ли такива наблюдения над връзките, случващи се по аспекти на Плутон?
Или е нещо, случващо се в моя живот..може би аз си променям мнението, възгледите...защото в моите очи това с нея не е приятелство..