Astrala
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Начало
Помощ
Търси
Вход
»
Астрология. Езотерика
»
Астрология
»
Марс
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници:
1
...
84
85
[
86
]
87
88
...
142
Автор
Тема: Марс (Прочетена 397810 пъти)
Bin
Sr. Member
Публикации: 467
Re: Марс
«
Отговор #1275 -:
Септември 18, 2016, 07:49:22 pm »
Днес въпреки вероятноста да клъцна плутонови работи реших да отработя квадрата на тр. Марс на МЦ с Плутон-с макс защитно облекло се засилих да режа с моторна резачка дърва-обаче нъцки-не ще дазапали,това може да е от тригона с тр.Уран съвпад с нат.Сатурн-това да ме е спасило да си клъзна важни органи
Все пак отработих тр.Марс на МЦ с нвяхване на стъпало-това е редовно при тр. през Асц-ето сега и на МЦ .-няма отърване Ей-вземам мерки за едно,то удря друго ::)Даже именно понеже взех мерки прорив порязване-тежки защитни обувки стъпих накриво в една замаскирана дупка .Явно ще чакам да минат дъждовете ,не става с куц крак :57:
Активен
enigma
Hero Member
Публикации: 1971
«
Отговор #1276 -:
Септември 18, 2016, 09:53:43 pm »
BIn не си ли силно внушаем сам на себе си по рибите на асц, ами защо не взе друга вибрация на тези аспекти, като знаеш отдавна, че те чакат.
Активен
http://rusecoffee.wordpress.com/
Bin
Sr. Member
«
Отговор #1277 -:
Септември 18, 2016, 10:08:18 pm »
Това ще го мисля още
,но събитията си следваха логично,причинно-следствено,нали точно от любопитство си направих експеримент-въпреки опасността да действам внимателно,за мен резултатът е интересен,докъде е самовнушение,докъде карма-трябва да помисля,верно имаше нещо като раздвояване -едната половина на съзнанието се съпротивляваше да рискува,другата беще любопитна какво ще стане,накрая изключих и двете и следвах пасивно причинно-следствената последователност .
Активен
Lilla
Без Астро Теми
Hero Member
Публикации: 13839
«
Отговор #1278 -:
Септември 18, 2016, 10:16:45 pm »
Изкушавах се да опърля осите на терасата с горелка, за миг си го представих с наслада, но малко ме е страх да боравя с огъня и с лесно запалими субстанции.
Както казва моят преподавател - за дзена
- каквото и да правиш, важното е какво е вътрешното чувство. Можеш захаросано да се усмихнеш, а вътре да кипиш от гняв и ненавист. Можеш и да забиеш някому шамар, а вътрешно да останеш спокоен, балансиран, да не усещаш омраза.
Активен
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui
Bin
Sr. Member
«
Отговор #1279 -:
Септември 18, 2016, 10:17:22 pm »
Би трябвало да знаеш че смелостта и куража на Марс е защото не му мисли много-логическият ум е производен на страха .извод-спираш да мислищ много и изведнъж ставаш смел,демек-марсови качества :72:
Активен
enigma
Hero Member
«
Отговор #1280 -:
Септември 18, 2016, 10:24:31 pm »
Марсови качества , но с елемент на плутон при теб.
Години наред се порязвах постоянно, белези по пръсти и кунки, сега нещо се промени, не знам, марс съвсем ми клекна, или отиде в друго направление.
А, и няма остри ножове, не са точени.
«
Последна редакция: Септември 20, 2016, 03:46:20 pm от enigma
»
Активен
enigma
Hero Member
«
Отговор #1281 -:
Септември 18, 2016, 10:59:49 pm »
Според мен, Лили е марс в риби при теб, но не съм сигурна.
Активен
art7ess
Hero Member
Публикации: 694
«
Отговор #1282 -:
Септември 20, 2016, 12:21:25 pm »
пр.Марс от известно време е върху Урана ми(у10 в 8д), вече го отминава, но събитийно не съм го отчела, само едната нервност, restlessness и непобиране в тялото/ума/живота. следващото луние ще квадратира съвпада и не знам как ще откача:Д
«
Последна редакция: Септември 21, 2016, 10:33:59 pm от myst
»
Активен
on my way
a.l.e.n.a
Hero Member
Публикации: 3410
«
Отговор #1283 -:
Септември 28, 2016, 10:38:41 am »
Усетихте ли ингреса на Марс в Козирог? Аз да :29: но при мен е придружено и с преминаване над Слънцето, та повече така го отнесох - Слънцето ми е У6 и усетих прилив на енергия и силна концентрация
Много свършена работа - усилията дават резултат, градивност.
Снощи мернах хубава статия за ингреса от Весела Димитрова, но нямам достъп в момента, за да я споделя
Активен
Над силата е само умението да я владеем!
delphin
Hero Member
Публикации: 2019
«
Отговор #1284 -:
Септември 28, 2016, 10:52:37 am »
Ингрес на Марс в Козирог, ингрес на прогресивната ми Луна в Рак, ингрес на Юпитер във Везни, начало на цикъл Слънце/Юпитер в опозиция на натално Слънце/Меркурий и в съвпад с натален съвпад Луна/Уран във втори дом - врътна ми се тотално бурмата и се отворих на доста нови начинания.
Марс съвсем скоро ще ми наквадрати наталната опозиция Слънце/Меркурий - Луна/Уран, от Рак пък прогресивна Луна ще ги оквадрати също. Няма да има място за шаване, но аз и се чувствам по-организирана
Активен
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми
Terry
Hero Member
Публикации: 3370
«
Отговор #1285 -:
Септември 28, 2016, 11:15:17 am »
Абе бацето явно го консултира някой си астролог :012:
Издигат кандидатурата на Кристалина за ООН. Не знам дали има друг такъв резил!
http://dnes.dir.bg/news/kristalina-georgieva-izbori2013-24030594?nt=4
Активен
Frankly, my dear, I don't give a damn.
a.l.e.n.a
Hero Member
Публикации: 3410
«
Отговор #1286 -:
Септември 28, 2016, 11:33:10 am »
Според мен силните на деня в световен мащаб ги решават тези неща. А на Бойко после само му се указва какво и как да прави
Активен
Над силата е само умението да я владеем!
Рени
Hero Member
Публикации: 12741
Мъдрият се познава по това,че много се смее.
«
Отговор #1287 -:
Септември 28, 2016, 11:42:40 am »
Делфин, "разпъната на кръст", това ли е усещането, след като в картата ти се е заформила конфигурацията космически кръст ?
Сега ще е силен и важен за теб транзита на Марс защото съвпада по време със свързана прогресия, а транзита на Юпитер във Везни ще дава възможност на пр. Луна в Рак да функционира по-свободно, там, където лисва "размах". Резултати/ прояви ще следват практичното, а ти ще си склонна да се изкушаваш от инстинктите, импулса си- добре е обмисленото и плануваното да вземат превес над "искам и силно го желая ". Това не е лека конфигурация и изисква нестандартен подход, но пък ти
знаеш
какво е това- Луна съвпад Уран. За мен ще е интересно да споделяш как ще го интегрираш този голям кръст в живота си и (с) какво от неговото послание ще (се) реализираш при горния съвпад Слънце/Меркурий, точен съвпад с твой Юпитер в края на месец октомври.
Активен
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“
Bin
Sr. Member
«
Отговор #1288 -:
Септември 28, 2016, 01:11:27 pm »
Определеносе усеща тр.Марс ингрес в козирог,отчетливо от вчера ми се вдигна КПД,действам организирано и ефективно,затова е екзалтиран значи :72:
Активен
Корея
Hero Member
Публикации: 2120
«
Отговор #1289 -:
Септември 28, 2016, 10:16:52 pm »
Усетих го, още докато беше в последните градуси на Стрелец.
Активна съм, днес се заех и с бумащините, дето трябва да оправям и утре ще ги довърша.
И понеже наближава ДЦ , пътьом от три дни уж случайно ми спира един приятел на брат ми, кара ме до работата и днес вече ме покани на кафе. :85:
Уважавам старанието на момчето да ме дебне кога ще мина, парфюмирането и изгладената риза, но му отказах. Иначе добре ми идваше возенето.
Активен
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...
Формат за разпечатване
Страници:
1
...
84
85
[
86
]
87
88
...