Автор Тема: Марс  (Прочетена 398227 пъти)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
Re: Марс
« Отговор #150 -: Май 18, 2014, 10:55:51 pm »
Нищо-деца,както всички останали. :)

Коментарът беше около Марс -дадох тези примери ,защото Марс в картата на жената няма нито есенциални,нито други там качества  , а се изявява като силен -многото аспекти са успяли ,да провокират и развият у същия качествата му ,докато в мъжката карта ,Марс е тронов,но го ползва само за да троши.
Затова и оттам въпроса ми беше -кой Марс е силен ? Аз мисля ,че всеки е ,но по начин специфичен за него ,а етикетите поставени от древните ,са като "промоциите " в Кауфланд от дата до дата и от щанд до щанд. :)
За жената, ами нали е жена. как ще посрещне марса, изразено от  марсов тип мъж, това е проблематиката. Тя ще е по-силна, изглежда, вътрешно-марсово от него. Ще му отстъпи ли, а той ще е силен ли достатъчно, че тя вътрешно като жена да го приеме, признае. Той ще го усети, разбере. хората се надушват като животните. Независимо дали ще го покаже.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #151 -: Май 18, 2014, 10:59:41 pm »
Енигма ,това е много интересна посока ,според теб какво е  срещнала като мъж/партньор и ...това с надушването ?1? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #152 -: Май 18, 2014, 11:07:44 pm »
Искам първо да попитам кога Марс е слаб ?

Когато е пасивен и нищо не върши

п.п. Много сте изписали, а как ме мързи да чета  :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #153 -: Май 18, 2014, 11:08:33 pm »
Не знам, ще отиде коня в ряката сега, но....душата ми  е безполова, нищо, че нося пола и ми отива :). Ако съм на ти с марс-мой проблем, жена съм, все пак . На ти -с венера трябва да съм, както и да е-преработена ,есенциална ,нам -ква си :29:
мисля, че е до его...не знам, замисл ме.
За жена-да има силни акценти в мъжки знаци и домове, планети....знам, че съм била жена -воин, вероятно повечето пъти мъж. Но, егото ми се смирява, позволява на мъжкото его да води, това е
иначе
в леглото изравняваме различията и там е енергия и творчество, допълваме се, няма силен-слаб. Папи, ако искаш трий. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #154 -: Май 18, 2014, 11:11:00 pm »
Когато е пасивен и нищо не върши

п.п. Много сте изписали, а как ме мързи да чета  :)

Цитат
Когато е пасивен 

Бинго! :13:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

enigma

• Hero Member
« Отговор #155 -: Май 18, 2014, 11:12:26 pm »
Харесвам мъжете, не се боря с тях. Сигурно е от позицията на луна в рак и венера в телец.традиционно, и вероятно-скучно. В пола се харесвам, повечето време така ходя, и ме харесват.женствено е . Имах детство с властни мъже, после търсих и разбрах-ами,нямам проблем с мъжко-женско, ин-ян.
Харесвам мъжете, признавам ги, не харесвам изкривения феминизъм.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #156 -: Май 18, 2014, 11:17:30 pm »
В примера с жената Плутон,екзалтиран в лъв,1 дом,като че ли може да поеме тежеста от болния крак на здравия,но съм съгласен с посоката на мислене .Не знам доколко е отразено с прецесията/Слънцето във водолей по време на пролетното равноденствие-вече сме в епохата на водолея/,но критерият на обществото се променя в епохите.В древноста се ценяла Марсова енергия с характер на овен-такива са били идеалните войници тогава .Сега когато войната се води с компютри,технологии,сателити,дронове май характеристиките на идеалния войник са други .Обществото се е променило много от времето на древните,критериите му също .Все пак Слънчевия хороскоп си оказва влияние с подсъзнателните архетипи,но постепенно се променят като че ли .Като бях в чужбина умирах от смях като гледах колегата -туземец,как си слага гланц за устни,да не му се напукали,120 кг ,,гардероб,,с нормална ориентация . :85: :85: :85:

Рени

• Hero Member
« Отговор #157 -: Май 18, 2014, 11:20:24 pm »
Харесвам мъжете, не се боря с тях. Сигурно е от позицията на луна в рак и венера в телец.традиционно, и вероятно-скучно. В пола се харесвам, повечето време така ходя, и ме харесват.женствено е . Имах детство с властни мъже, после търсих и разбрах-ами,нямам проблем с мъжко-женско, ин-ян.
Харесвам мъжете, признавам ги, не харесвам изкривения феминизъм.

При теб Марс се "знае" мястото значи . :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #158 -: Май 18, 2014, 11:25:10 pm »
Защо не се получава с мъжете и жените, защо? Би трябвало да е толкова просто, а изобщо не е. Нали темата е за марс и венера -навътре-ретро сега да разберем осъзнаем, ...Моите женски приятелки, познати винаги питат едни досадни неща, защо?
А мъжете, еднакви ли са, за какво питат Те?
Кое не ни е "тъкмо" ,защо?

« Последна редакция: Май 18, 2014, 11:27:07 pm от enigma »

Рени

• Hero Member
« Отговор #159 -: Май 18, 2014, 11:29:52 pm »
Отношението .То ни прави различни.

И теб, какво те притеснява в "неполучаването " между Венера и Марс ,респективно -жените и мъжете ?!? :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #160 -: Май 18, 2014, 11:32:45 pm »
Честно-въобще не разбирам за какво говорите

enigma

• Hero Member
« Отговор #161 -: Май 18, 2014, 11:34:25 pm »
Отношението .То ни прави различни.

И теб, какво те притеснява в "неполучаването " между Венера и Марс ,респективно -жените и мъжете ?!? :)
Не ме притеснява, но не харесвам когато някоя жена-казва.-мъжете са такива...или обратното, ние се сливаме заедно, не само по 8 дом, изобщо...
Не ме притеснявва, вълнува ме приятно. :58:
Ако някой дойде да сподели нещо, не го деля на мъж и жена, но ужасът у тях от неразбирането на другия/пол/е огромен-като на човек и извънзмен. Страшно ,нали-сливаме се с извъземни....

Рени

• Hero Member
« Отговор #162 -: Май 18, 2014, 11:44:36 pm »
Енигма,ако се знаехме /разбирахме жените с мъжете ,тогава споделянето по 8-ми дом става излишно ,нали в това е тръпката,в търсенето на другия ,в неясното ,в тайната  .... :)

Ако това ще ти даде някакъв отговор за теб самата ,и мъжете коментират жените по същия начин,разликата е само във възклицанията -вместо Оф,тоя ... има Ох,тая....   ;)

enigma

• Hero Member
« Отговор #163 -: Май 18, 2014, 11:46:33 pm »
Мъжът е ловец, макар че жената избира. Нека го остави да бъде мъж.
Наблюдавах една сладурана на детската площадка-на 5 години, луна съвпад марс и уран, плутон на асцендента при нея....
Хареса едно момченце-по-голямо, дразни го, той я видя, че е малка, не реагира. Тази обаче му хвърли якето в контейнера, после каза-ами, закачах го, защото ми харесва..... Неговият марс нямаше време и енергия да реагира, тя превзе всичко,  какво сега марс при нея изпитва негов сатурн? Казах-защо правиш нещо, което ти не искаш да ти правят. Тя-каза ще го подпаля другия път.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #164 -: Май 19, 2014, 12:13:49 am »
Като бях на 4 годинки, харесвах едно момченце от съседния блок, идваше в градинката с пясъчника... Моят "марсов" стил беше малко по-различен - подкукуросвах първия си братовчед да се закача с момченцето и да му показва разни неприлични неща, той ми уйдисваше на акъла и изпълняваше наредбите безпрекословно, докато не се сбиха накрая.  :57:

Още си спомням как му нареждах "Серьожа, покажи ему жопу!"  :043:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui