Автор Тема: Марс  (Прочетена 398132 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Марс
« Отговор #120 -: Май 18, 2014, 09:13:46 pm »
Мога да кажа кой е "проблематичният" Марс, а не кой е силен и кой е слаб. Зависи за каква "кауза" го е използвала.  ;)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #121 -: Май 18, 2014, 09:14:33 pm »
Върху първата карта е отбелязано, че е жена, върху втората - мъж.

Рени, има ли нещо специфично в начина на живот при тази жена? Доколко е точен часът на раждане?

Така е записан в ГРАОН,може да има отклонение 5-10 мин.Лили,какво визираш под нещо специфично,в коя сфера ?!
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #122 -: Май 18, 2014, 09:15:47 pm »
Тогаз-едно голямо-Извинявай на Рени. :) Тенкс за забележката.На едро  гледам аз сега работите :012:

За нищо-и аз съм бърза като теб  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #123 -: Май 18, 2014, 09:16:39 pm »
Мога да кажа кой е "проблематичният" Марс, а не кой е силен и кой е слаб. Зависи за каква "кауза" го е използвала.  ;)

Да ,кой е проблематичният . :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #124 -: Май 18, 2014, 09:17:10 pm »
Лили,какво визираш под нещо специфично,в коя сфера ?!

С нещо да е привлякла внимание - с начин или стил на живот? При този час на раждане във ведическата карта се предполага доста активно взаимодействие със социума. Нейната професия публична ли е, носи ли й някаква популярност? Какво може да се каже за отношенията с мъжете?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #125 -: Май 18, 2014, 09:19:27 pm »

По-горе вече съм написала - конфигурацията Марс-Сатурн-Раху в първата карта, т.е. съвпад на ретро Марс и Сатурн в Рак по зап. с-ма. Имала ли е някаква травматична опитност, за която предпочита да не говори?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #126 -: Май 18, 2014, 09:20:27 pm »
Силен Марс (в картата на мъж) е този, който не би се поколебал дори да се сбие с другите, за да стане на неговото, у който може да има ярост и злоба и да отстоява с лекота правата си.

Силен? За мен това е неовладян Марс  :)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #127 -: Май 18, 2014, 09:22:07 pm »
Рени, ти кое цениш на марс като архетип? Аз ценя дивашкото, и не ме дразни агресията, защото избухва и отшумява, но е чист по детски в еволюиралите нативи с проблемен марс. Макар, че боли от гнева му.
В първата карта нямаме огън като изразена стихия-как да се изрази марс. Ако животът му е сервирал нещо кофти по рождение-слънце в 8 дом-тогава, тя ще издържи на всеки натиск, но, това е жена...на нея не й трябва изначално да е марс, а да е .луна, верена и -слънце.
Вторият няма вода като стихия-телец с огнен асцендент, златният телец, Юпитер в лъв в 8, но заключен-все още нищо не знаем за живота на тези хора....за телец без вода,казват, че може да е значително безчувствен-разбирай студен и прагматичен робот.
А Ако това са твои близки, и изявяват по-добрите влияния? Ще поправим писаното... :-*
« Последна редакция: Май 18, 2014, 09:40:39 pm от enigma »

Рени

• Hero Member
« Отговор #128 -: Май 18, 2014, 09:26:46 pm »
С нещо да е привлякла внимание - с начин или стил на живот? При този час на раждане във ведическата карта се предполага доста активно взаимодействие със социума. Нейната професия публична ли е, носи ли й някаква популярност? Какво може да се каже за отношенията с мъжете?

По-нестандартен имидж като поведение и облекло за времето си ,но не е обществена личност."Другарски " настроена към мъжете ,като една от тях ,семейна.

Рени

• Hero Member
« Отговор #129 -: Май 18, 2014, 09:30:15 pm »
По-горе вече съм написала - конфигурацията Марс-Сатурн-Раху в първата карта, т.е. съвпад на ретро Марс и Сатурн в Рак по зап. с-ма. Имала ли е някаква травматична опитност, за която предпочита да не говори?

Не.
Има специфика около раждането й и здравето в по-ранните години.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #130 -: Май 18, 2014, 09:31:11 pm »
По-нестандартен имидж като поведение и облекло за времето си ,но не е обществена личност."Другарски " настроена към мъжете ,като една от тях ,семейна.

Да, въпрос не само на епоха, а и на среда... Ако по същото време се беше родила в Ню Йорк или Париж, можеше да има и по-екстравагантен начин на живот.  :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #131 -: Май 18, 2014, 09:35:33 pm »
Кой /марс/ е проблематичен? Но за кого-ние го виждаме напр. пробл. за чиляка, а той си е тип-топ, поне така съобщава той. Тогава-опираме до общовалидна ценност-какъв марс е добър, прави ли той проблеми на нас, и-тогава, по венерат да му дирим удовлетворението.
Просто не разбирам, няма общовалидни истини, някой марс иска да се бие, ходи и го прави ,чупят му носа и на 30, но това му харесва, дава му съспенс, мъгел.

Вчера ходих да стрелям-целя 10-ката, харесва ми, но мъжете се дразнят. Ще ходя лично и интимно да го правя. Ама как да им обясня ,че имам точно око и ръка, имам ги факт, астроподкрепени...До подробност изчислявам , обирам мекия спусък, центрирам на цевта прицела...

Рени

• Hero Member
« Отговор #132 -: Май 18, 2014, 09:43:59 pm »
Силен Марс (в картата на мъж) е този, който не би се поколебал дори да се сбие с другите, за да стане на неговото, у който може да има ярост и злоба и да отстоява с лекота правата си.
За жените е по-друго - ако една жена се държи по гореописания начин, би стреснала доста мъже.  :012:

Веско ,ако Марс се бие,било  с копие,било с юмруци ,било  с перото ,било с мълчание - е силен ,но ако е силен есенциално и не се бие,по някои от горе-посочените начини е слаб.

Аз не се сбивам с мъжете ,нито съм яростна или злобна ,но отстоявам правата си и пак стряскам мъжете . :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #133 -: Май 18, 2014, 09:52:36 pm »
Кой /марс/ е проблематичен? Но за кого-ние го виждаме напр. пробл. за чиляка, а той си е тип-топ, поне така съобщава той. Тогава-опираме до общовалидна ценност-какъв марс е добър, прави ли той проблеми на нас, и-тогава, по венерат да му дирим удовлетворението.
Просто не разбирам, няма общовалидни истини, някой марс иска да се бие, ходи и го прави ,чупят му носа и на 30, но това му харесва, дава му съспенс, мъгел.

Вчера ходих да стрелям-целя 10-ката, харесва ми, но мъжете се дразнят. Ще ходя лично и интимно да го правя. Ама как да им обясня ,че имам точно око и ръка, имам ги факт, астроподкрепени...До подробност изчислявам , обирам мекия спусък, центрирам на цевта прицела...

Браво ! Това е много добро за стрелбата  ;)
Дамата с Марс в Рак ,също е добра в стрелбите ,високите скорости ...но не го е правила "интимно". :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #134 -: Май 18, 2014, 10:03:58 pm »
Марс като се правиш, че го няма, защото е  "особен" като при мен, по-зле става. Ей на, живея до стадиона, тичам, йога правя, тя не по марс, но не съм конфликтна. Разбирам се ,мисля с него пич. ;)-марс, де.
« Последна редакция: Май 18, 2014, 10:15:54 pm от enigma »