Ей, направо ме запалихте по ведическата, грам не знам, но идват отпуски...
западнярската някак е недостатъчна.Имам дебилитиран донякъде марс, но по джйотиш май ще се окаже друго. Понеже темата започна с израз:"а колко дами имат марс в подвижен знак и са добри шофьори.."
Ами той се възпитава този дивак.Значи в детството си бях марсова/в стрелец е с точна опозиция на меркурий и по остта 4-10 и в критични градуси/. Използвах и физическа саморазправа понякога ,чак до 15 годишна възраст. Имах пукнат череп в битка ,бях на на косъм да ми извадят окото с фунийка, зъболекар ме сряза под езика с машинка и ме ши без да е хирург. Но марсът ми е ретро и не е в половината на слънцето, това като че ли малко спасява.
Явно съм имала проблеми с агресията, спортът не ми беше достатъчен. В някакъв момент намерих интуитивно релация между-гняв, агресия-травми и се промених почти отведнъж.
Когато станах шофьор , отстъпих марс на мъжете, е поне ми се иска да го направя, да не е лесно...
Нямам произшествия, освен 1-2 резки по бронята, но е факт че обичам високите скорости, на безлюдни места се отървам малко...иначе майчинския инстинкт ме кара да внимавам винаги когато возя деца-мое, чужди, стари хора...
Забелязала съм друго обаче, на гневните и агресивни хора колите им правят чалъми повече...
И понеже марс ми е ретро усещам много силно чуждия гняв, дори да е прикрит.