Ще се събуди срещу Луната ми, но честно казано, нищо не разбрах ни от съвпади, ни от ретро в последно време, въпреки че ми е в 7 и в знака на наталната. То няма и как да разбера, двйствам по маршрута вкъщи - работа - вкъщи. Отработвам я с пазаруване онлайн , ако не пазарувам, то зяпам разни дрехи и мисля, че съм се смахнала с подобен вид отработване. Имам, например, крещяща нужда от фризьор, чакам да минат студовете.
Сафо, защо не пробваш да работиш нещо, не толкова заради идеята да печелиш пари, колкото да не си вкъщи и да имаш различна среда и повече общуване? Аз завърших на 21 и половин година бях без работа, побърках се, чувствах се виновна, че тежа на родителите ми, развих депресия и реално не излизах и не харчех нищо, но се имах в тежест/ никой не ми го е казвал, но моите бръмбари са страшни/. Намирайки си работа, веднага живнах и се оправих.
Иначе по пети дом, на който управител е Венера, съм пълен провал. Аз съм от хората, които не умеят да се забавляват. Никога не танцувам , не пея , мразя барове и късни заведения и претъпкани места, никога не мога да се отпусна изцяло. Много скован и изолиращ се тип съм.
Не съм се и мъчила да го променя, защото не обичам предизвикателства, а може би трябва. Един път отидох на бар и буквално заспивах и клюмвах, умрях от срам пред хората и реших, че съм опитала да се впиша в нощния живот. Вкъщи без проблем изкарвам до 2-3, навън не мога. Радвам се на хората, които се отпускат и се забавляват от сърце, друг е въпросът кой какво разбира под забавление.
Иначе и мен ме блазнеше мисълта за онлайн работа и домоседство цял ден, обаче с това онлайн обучение разбрах, че е досада голяма. Друго си е да се облечеш, нагласиш за някъде, да пообщуваш и да ти се случват различни неща.