Рени, Папи понеже си имам Венера-Нептун и плочата е въртяна до втръсване, ми е по-вълнуващо да слушам как ще й говорят Плутон и Уран.
А какво му е чудното да се слушат и трите? При хора с аспекти от бавните планети към Венера, е съвсем отчетливо влиянието на транссатурновите. Уж е Венера, но е странно оцветена.
Аз казах друго - ти винаги ще изразяваш своята женственост, женското у теб по Венера в който знак, дом е и по начин, показан от ъгловите й взаимоотношения в твоята карта, но активирана в периода от Уран/ Плутон е добре да промениш отношението си към сферите, за които тя, Венера отговаря. В това се крие смисъла при транзит на трите външни планети - да (при)внесат не просто нещо
ново в съответната област на живота ни, а нещо
непознато, сякаш от друг свят и затова са необходими промени в нашата нагласа за същото, иначе как ще го разпознаем.
В своята си и психологична същност твоята Венера и не само твоята, а на всички,остава сравнително устойчива, т.е. на практика тя не се променя, променя се
отношението към нейната същност, след като вече транзита на една или всички външни планети е преминал.
Ако досега си ходила с червена рокля на бели цветя,след около една година, ще ходиш вече с червената рокля на бели цветя
само, когато си на веселба -това е транзит на външна планета.