Нещо злокачествено ли ще излезе ? Ще се стигне ли до операция ?
За репродуктивната система ли става въпрос? Или в областта на гърдите си напипала нещо?
Според мен, на този етап, лекарят може да се затрудни с диагнозата, да има някакви колебания там. И да се чуди дали да те праща за операция. Не виждам категоричност. Може да се наложи или да се изчака малко, да се правят допълнителни изследвания и да се наблюдава, или да се потърси алтернативен специалист, да се чуе още едно мнение.
Мисля, че процесът, който протича в засегнатата зона, не е от скоро. Малко си го позанемарила, не си му обърнала внимание. И се е получила тенденция към хроничност или да протича в латентно състояние, с по-слаба симптоматика. Даже ми се струва, че в момента не е в активна фаза, а на временно затишие. Също така мисля, че моментът не е подходящ за спешна оперативна намеса, трябва да се направят повече изследвания, да се наблюдава. А не клъцни-срежи и готово, така е най-лесно. Не намирам и достатъчно указания за злокачественост, но трябва да се вземат мерки, да се направи по-обстойно изследване, има голяма вероятност процесът да протича скрито и да се получават объркващи симптоми.