Този диабет какъв е бил- придобит на по-късна възраст или от по-млада е имала?
Тя твърдеше, че се е появил след неочакваната загуба на сестра ѝ преди 13г. След което тя се отдаде да отгледа своите племенници. Няма свое семейство. Преди около 10г. се запозна с мъж по и-нет, но този излезе негодник, защото е поддържал връзка с различни жени.
Разбрах, че е спазвала от година и някаква високо-мазнинна диета, за мен е противопоказно - У6 Юпитер в опозиция с Луната, по-скоро това ще даде невъзможност на усвояване на мазнините.
Според мен тя е натрупала доста разочарование и се е почувствала без изход, затова така е действала.
Аз на 7 срещу 8 септември имах много странен сън.
Сънувах как до някакво море/река се доближава голям сив хеликоптер. Отвори се някаква врата/прозорец и влезе нещо - прозрачно на пръв поглед (като движеш се облак), но с ясни очертания. Промъкна се вътре и придоби образ на човек, но като безплътен. Не успях да позная кой е, защото веднаха хеликоптерът се отдалечи. И от известна височина се отвори пилотската врата - там видях човек с тъмно чуплива коса (не можех да разбера мъж ли е или жена), който ми се усмихна, облечен в строг сив костюм и с много искрящо бели ръкавици. Помаха ми и хеликоптерът изчезна.
Все едно Архангел Михаил е дошъл да прибере нечия душа, такова усещане имах след събуждане...
PS. После ще изтрия публикацията, за да не разводнявам темата.