Не знам да е имала, живеем врата до врата ,но аз не съм се интересувала от живота на съседите в детайли .Може аз да прозвуча луда ,че ми трябваха двайсетина години, да запомня лицето на баща й, а кажи речи и нейното.. Не e имала екстравагантно или демонстративно поведение или вид , сто процента нормално момиче. Има няколко стресови моменти напоследък, но не бих ги определила, като свръх -много хора изживяваме сто пъти по-тежки периоди и не мръдваме. Беше ми за пример и то уважителен, за добър селски ген, ама на-даде фира, а такива неща се пазят в тайна от семействата, дори и да е имало нещо . Чета и много бих искала да е следствие на амфетамини или да е единичен шизофренен пристъп, ама надали ..Живяла съм близо до човек с пароидна шизофрения и се изплаших, като разбрах какви ги е вършила последните 4-5 дни . Многоо е гадно това, много, няма оправяне, не разбирам много от амфетамини, ама не вярвам да припокриват 5 дни шизо симптоми, че и да не си сменя дрехи и къпе -баш симптоми на болестта ,както и параноидно местене и пътуване на незнайни места из града с таксита . Взимала съм няколко вида дроги, но никога не съм ставала така луда ,нейният поглед си беше на луд човек.