Автор Тема: Хорари за здраве  (Прочетена 492645 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2182
Re: Хорари за здраве
« Отговор #1740 -: Май 30, 2026, 01:30:50 pm »
Акрукс, благодаря!
В понеделник точно това ще ѝ правят, дано всичко да е наред . Попаднахме на читав лекар по препоръка на моя колежка .
Ще дам обратна връзка.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8334
« Отговор #1741 -: Юни 02, 2026, 07:25:40 am »
Момичета , привет след много време!
Качвам тази карта с въпрос - Сериозно чи е здравословното състояние на майка ми?
В последните месеци имаше разни проблеми, не си обърна внимание от инат и вече положението е на ръба. Касае се за гастроентерология.
В моята карта я гледам по 10, тук май по 4 дом трябва .
Не съм фен на хорарите за здраве,но в тази карта Марс в 1ви дом на майката(10 твой)и не вижда асц е индикация за възпалителен процес.Освен това взаимната рецепция Венера/Луна е отговор ДА.Луната е в аспект с Меркурий,упр.на нейн 6ти дом.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13004
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1742 -: Юни 02, 2026, 09:25:48 am »
Марс е в знак, където не се чувства добре и още не се вижда- докато не се появи точно колко е сериозно здравословното й състояние трудно ще се определи. Меркурий Близнаци  у6 е по- силен от Марс Телец, заболяването е по- силно от нея. Луната разходящ аспект с Меркурий у6, преминала е криза(та), сходящ квадрат Юпитер у 8 и 12, предстоят още болнични и кризисни процеси. Луна и Юпитер имат рецепция, а между Марс и Юпитер няма прием, по- вероятно да има функционална интервенция, изследвания, наблюдения, терапия.Упр4 Венера е сходящ квадрат Сатурн- има някъде блокаж в тялото й, или триене, натиск, притискане на органи, между които трябва да има разстояние, стеснение.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

HRISKA

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 70
« Отговор #1743 -: Юни 02, 2026, 05:34:04 pm »
Здравейте,

питам за майка ми, тя има проблем с дебелото черво "'ще се наложи ли операция и дали ще има торбичка", това е прогнозата на докторите ако не се повлияе от терапията. Т.Е. така ли ще стане, както казват докторите.Аз гледам майката по 10 дом. Вие какво мислите? Благодаря!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14312
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1744 -: Юни 02, 2026, 08:18:15 pm »
Здравейте,
питам за майка ми, тя има проблем с дебелото черво "ще се наложи ли операция и дали ще има торбичка", това е прогнозата на докторите ако не се повлияе от терапията. Т.Е. така ли ще стане, както казват докторите.Аз гледам майката по 10 дом. Вие какво мислите? Благодаря!
Няма да се наложи операция, ще оздравее с терапията.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2182
« Отговор #1745 -: Юни 02, 2026, 11:57:32 pm »
Момичета , привет след много време!
Качвам тази карта с въпрос - Сериозно чи е здравословното състояние на майка ми?
В последните месеци имаше разни проблеми, не си обърна внимание от инат и вече положението е на ръба. Касае се за гастроентерология.
В моята карта я гледам по 10, тук май по 4 дом трябва .
След направена днес колоноскопия, всичко е наред , освен някакъв полип/ папилом, който неясно защо не са отстранили днес, а ще го махат след месец.
Изписани са ѝ лекарства за съпътстващи симптоми, но предположението на лекарката за налични дивертикули излезе точно.
Благодаря на включилите се!🥰
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...