Добре , каква е разликата между картите rasi, lagna и navamsa?
Някой ако може съвсем просто да обясни, за лагна знам, че е АЦ , но другите не ги зная.
А са три коренно различни карти.
Аз нищо не знам за тези имена.
Във ведическата карта имам съвпад на У11 и У10 и била много хубава йога,пък :57:
В западната същите две планети са ми У5 и У9 и още не са проработили,а пише,че работят много мощно дори в 8Д с добри аспекти :017:
А в 10 знак от Луната същите тези две са ми У1 и У9,в съвпад в 10Д и какво/Кога ще мъцнат да му се невиди?Бях в период на Марс и не отлепиха йогите.
И искам да питам по-вещите във ведическата:логично ли е добрите йоги да неутрализират лошите и за това да е такъв буксир? Защото съм чела,че в една карта всички аспекти действат и се изразяват според силата си и не се неутрализират.Друг е въпросът,ако планетите ми(ни) нямат никакви достойнства и сила-това да е причина за посредствените постижения,в темите,по който работим.Но съм сигурна,че има успели хора с всякакви слабости по знаци и домове.
Имам и У2 съвпад с У11 в западната в 10Д,като съвпадът между У5/У9 е управител и какво-не съм богата,освен духовно,нито съм признат авторитет! :91:
Във ведическата екзалтиран Марс У11 е диспозитор на У2 и в квадрат с него(значи имат връзка кендра ли беше) и пак същото :017:
Днес пак ми се мрънка на тема 10Д. :29:
Открих едно несъответствие според писанията,което гласи,че ако У2 е в 10Д богатството :043: ще дойде чрез професията.Ами въобще няма начин да забогатявам със заплатата,която получавам :d030: