Да дам малко допълнително инфо за ситуацията. Преди година се явих за подобна позиция на същото място. Точно юли месец беше интервюто. Може ретро венерата да показва, че се връщам отново на същото място. Тогава интервюиращият беше друг, но позицията беше много подобна. Не ме одобриха миналата година, така беше излязло и по хорара тогава.
По хорара виждам, че ще ти се обадят другата седмица, но едва ли ще си одобрена и причината няма да е някоя "венерка". Не си написала дали в момента работиш и за какъв тип работа си кандидатствала, но при всички случаи е добре да обърнеш внимание на граматиката. Последният аспект на Луната е квадрат с Венера у10.
:57:ха-ха-ха, миналата година съм поправила с червено грешките в поставения въпрос, сега се въздържах за "удобрят"- имам напредък в отношението ми към събеседника, след като наскоро ми се наложи да редактирам интервю с голямата ми дъщеря- милата, забравила е българската граматика покрай испанската, а преди 7г. си взе матурата по БЕЛ с отличен.
Пускам един хорар: ще ме oдобрят ли за работата, за която бях на интервю миналата седмица?
Преди час-два получих майл с отказ. :012: :012: Спирам да се занимавам с тия, достаъчно време им отделих ( две поредни години).
Жена пита от свое име дали ще пътува до Бургас до 1 месец.
Не, няма да пътува
Защо мислиш така?
Благодаря, Diyana! Значи това, че Луната прави пренос на светлина, няма да ѝ помогне...