Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584632 пъти)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Общи хорари
« Отговор #4485 -: Ноември 01, 2015, 08:31:15 pm »
До 3 месеца ще разреша ли емоционалната дилема, която ме измъчва?

Противоречиви показатели. От една страна си като Сизиф- по средата на възвишението или на етапа на стабилизираното "дъно". Обективно ситуацията ти е гадна и скоро няма да се подобри. Но емоционално изглежда си напълно стабилна, с ясни чувства и увереност в избора си. Знаеш какво искаш, просто чакаш някой друг да избере вмвсто теб:-). Може и да стане  :)
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4486 -: Ноември 02, 2015, 01:50:43 am »
Един въпрос: Ще си намеря ли пръстена?       Изгубих го през февруари ::)
Благодаря : ))
Сребърен ли е, понеже е представен от Луната У2?
Друг път като пускаш хорар за изгубена вещ поставяй в картата  Локус Фортуна- при теб сега е 25гр. 38' скорпион.
Потърси на трудно достъпно място, в източна посока, на средно ниво, сред бумащина, книжнина, на местата по 12-ти дом, където държите фотографски принадлежности, лекасрва, алкохол, запалими течности, до 4 дни (седмици) може и да го намериш.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4487 -: Ноември 02, 2015, 02:03:23 am »
1 Не.

2 За съжаление се завърна - защото напуснала работа, но поне за сега не се заяжда.

3 Вече има резултат по този въпрос. И продължавам с отслабването.

4 Избягвал ме е защото си е такъв по природа - странна птица.  :012:
Благодаря за обратните връзки!  :)
1
едва ли
2
  Луната У6 за Р в неин 10д в сходящ съвпад със Сатурн У1- нова работа, Уран У1 в неин 3д, в сходящ хармоничен аспект и във взаимна рецепция с Марс У4 в 1д показва внезапно преместване на дом/населено място, Уран е ретро, което показва забавянето, а Сатурн е също у12- в морски град ли е заминала?
3
Да, но не разчитай само на хранителен режим-У1, 10 в 6д, а и на повече движение 3д, спорт 5д
4
не те избягва умишлено, така ти се струва- Луната е без курс, а преди това е извършила съвпад с Венера У1 за теб в негов 3д

akruks

• Hero Member
« Отговор #4488 -: Ноември 02, 2015, 02:15:36 am »
Луната е на трон по знак, но в 8д е податлива на душевни терзания, Юпитер У1 в дева е заточен, иначе са в сходящ хармоничен аспект, с Венера У6 също, последният неин аспект е хармоничен секстил с Марс У5, У12- емоционално каквото те измъчва ще преодолееш, ще вземеш правилното решение, като послушаш сърцето и се опреш на минал опит.

Lolla

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #4489 -: Ноември 02, 2015, 09:00:54 pm »
Сребърен ли е, понеже е представен от Луната У2?
Друг път като пускаш хорар за изгубена вещ поставяй в картата  Локус Фортуна- при теб сега е 25гр. 38' скорпион.
Потърси на трудно достъпно място, в източна посока, на средно ниво, сред бумащина, книжнина, на местата по 12-ти дом, където държите фотографски принадлежности, лекасрва, алкохол, запалими течности, до 4 дни (седмици) може и да го намериш.

akruks, от бяло злато e. Запомням за Локус Фортуна. Мислех, че съм го изгубила някъде навън.. Ще потърся повече на местата, за които ме посъветва. Дано се покаже. Благодаря!

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4490 -: Ноември 11, 2015, 06:52:27 am »
Днес ще успея ли да отида на първата родителска среща?  ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #4491 -: Ноември 11, 2015, 01:47:19 pm »

Да, би трябвало да успееш.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #4492 -: Ноември 11, 2015, 02:28:34 pm »
Луната ще извърши секстил с Плутон У1 след градус, но дали ще отидеш или ще се чуеш с учителката по-късно, защото Венера У7 (производен 3-ти от 5-ти, училището на детето) отива към квадрат с Плутон У1.

Karmen

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #4493 -: Ноември 12, 2015, 10:59:28 am »
"Догодина ще напусна ли окончателно дома, в който живея?" Ще ми се да дам малко насоки, мисля ще е от значение..от доста години живея в това жилище под наем, но днес ми отказват да продължим договора. Уговорихме се да го обсъдим пак, така че не е много сигурно още. От друга страна към момента има и вариант догодина да бъда в чужбина за по-дълго време.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4494 -: Ноември 12, 2015, 03:47:55 pm »
"Догодина ще напусна ли окончателно дома, в който живея?" Ще ми се да дам малко насоки, мисля ще е от значение..от доста години живея в това жилище под наем, но днес ми отказват да продължим договора. Уговорихме се да го обсъдим пак, така че не е много сигурно още. От друга страна към момента има и вариант догодина да бъда в чужбина за по-дълго време.
По картата излиза, че дома ти ще е в чужбина след 1 градус и 22' време  :012:

Karmen

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #4495 -: Ноември 12, 2015, 09:31:05 pm »
По картата излиза, че дома ти ще е в чужбина след 1 градус и 22' време  :012:
Ти ме разби сега...на 1.12 пътувам, но след 2 месеца си имам и билет за връщане макар че мъжа ми всячески се опитва да ме накара да остана там. Не искам да си оставям работата тук, а и по хорара за работа излезе, че ще я запазя. Виждам, че У4 е в Д9 и ако това е индикацията за по-дългия престой в чужбина, то обаче има ли показател, че повече няма да живея в настоящия ми дом. Оф обърках се тотално.
Благодаря ти акрукс!

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #4496 -: Ноември 20, 2015, 06:10:46 pm »

По този хорар до тук обратната връзка - посредством трети човек осъзнах къде бъркам и вече съм наясно как трябва да действам, за да се справя.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4497 -: Ноември 29, 2015, 11:07:57 pm »
Ще си издържа ли успешно изпита на.. ? За допълнителна квалификация е, не е свързан с университет.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4498 -: Ноември 30, 2015, 04:10:11 pm »
Ще си издържа ли успешно изпита на.. ? За допълнителна квалификация е, не е свързан с университет.
Луната е извършила квадрат с Венера у3, У10- да не би да са те късали  на този изпит или сега за пръв път ще се явяваш?  Предстои да извърши хармоничен аспект със СЛВ, който е в производен 4-ти от 11-ти (крайно развитие на следваща работа), може да ти излезе късмета, макар да си обременена с настоящата работа, населено място, домашни задължения- Слънцето У1 съвпад Сатурн У6 в 4д.

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4499 -: Ноември 30, 2015, 04:32:13 pm »
Да, сега за втори път се налага да се явявам.