Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1586189 пъти)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Общи хорари
« Отговор #4650 -: Януари 06, 2016, 08:30:33 am »
Днес имахме събрание на работа с искания най-вече за увеличение на заплатите и бонуси за празниците...Въпросът ми е/ако някой желае да погледне разбира се-ще съм мн.благодарна/-Ще има ли някакви положителни промени/финансови/?

Не. Луната е без курс и паднала, а тя управлява парите на фирмата, управителят на първи и десети е ретрограден и назлява, управителят на твоите пари и часови господар е в падащ дом и върви към среща със Сатурн. Има да минете през още проблеми и ограничения, преди да тръгнат да се подобряват нещата.
De omnibus dubitandum est

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4651 -: Януари 06, 2016, 02:21:26 pm »
Днес имахме събрание на работа с искания най-вече за увеличение на заплатите и бонуси за празниците...Въпросът ми е/ако някой желае да погледне разбира се-ще съм мн.благодарна/-Ще има ли някакви положителни промени/финансови/?
Според мен има изгледи за положителни промени, макар Луната да е без курс, предстои да извърши секстил с К5 (4-ти от 2-ри), а Венера У2 е в сходящ съвпад със Сатурн у5, у6- парите от работа и бонуси за празниците

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #4652 -: Януари 06, 2016, 02:24:46 pm »
Накара ме най-после да си отворя книжката и проверя изчислявамето на времето:
 Взема се разликата в градуси между У1 и У4 в случая, която е 4гр. 17'
Тази разлика се умножава с множителя, според знака и дома, в който се намира Луната- в случая е в паднал дом и неподвижен знак, и за тази позиция в таблицата е дадено 0,25
4гр 17' х 0.25 се получава 1, 07 което е година и 24 дни

Акрукс, може ли да дадеш повече информация за изчисляването на времето в хорарите? Коя е книжката, която цитираш?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #4653 -: Януари 06, 2016, 03:46:13 pm »
Здравейте,

По тази карта виждате ли пътуване в чужбина? Питах за до края на февруари, относно служебни въпроси.

Благодаря!

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #4654 -: Януари 06, 2016, 04:30:08 pm »
Здравейте,

По тази карта виждате ли пътуване в чужбина? Питах за до края на февруари, относно служебни въпроси.

Благодаря!
Да ще има - Луната е в сходящ съвпад със Сатурн У9 в 6 дом и тригон с Уран съУ9.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4655 -: Януари 06, 2016, 04:39:25 pm »
Благодаря, Тео! Надявам се и резултатите от пътуването да са положителни, да видим.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4656 -: Януари 06, 2016, 05:41:18 pm »
Здравейте,

Благодаря!
Мерка У1 е в сходящ секстил с Уран У9, У10, тъй че може да пътуваш служебно след 24 дни. Луната У2 е с последен аспект-нехармоничен, от гледна точка на финансите няма да си удовлетворена в крайна сметка.

Bobolina

• Hero Member
« Отговор #4657 -: Януари 06, 2016, 06:35:57 pm »
Офф, то трябва да ходя да се уговаряме работа да вършим и пари да изкарваме. Ако няма да съм доволна финансово, за какво ми е да ходя изобщо.

Макар че това пътуване само по себе си няма как да ми донесе пари, по-скоро в перспектива е важно какво ще стане.

Благодаря за коментара, Акрукс.
« Последна редакция: Януари 06, 2016, 06:53:35 pm от Bobolina »

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #4658 -: Януари 06, 2016, 08:19:25 pm »
Благодаря ви момичета за включването.Акрукс,дано се окажеш права!

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #4659 -: Януари 06, 2016, 08:27:45 pm »
Може ли да се зададе хорар с въпрос "кога"?
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4660 -: Януари 06, 2016, 11:56:55 pm »
Може, но определянето на вида период (ден, седмица, месец, година) е малко по усет, ако няма друг, вече изминал, по който да се засече.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4661 -: Януари 07, 2016, 12:29:57 pm »
Може ли да се зададе хорар с въпрос "кога"?
Въпросите трябва да са така формулирани, че да може да се отговри с Да или Не.
Иначе времето за изпълнение на даден въпрос може да се определи, за което не е нужно да се пита отделно "Кога?"

nevvy

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #4662 -: Януари 07, 2016, 01:19:54 pm »
Здравейте!

Преди известно време зададох хорар и мега то4но ми помогнахте,намерих изгубена вещ по то4ни насоки къде да я търся ;)

Една глупост ще питам сега,но от известно време ме вълнува този въпрос,понеже астролог ми направи хороскоп и загатна за предстояща бременност и понеже е планирана,викам си дай да питам звездите ;)

"Предстои ли бременност през м.февруари или по-рано?"
« Последна редакция: Януари 07, 2016, 01:21:28 pm от nevvy »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4663 -: Януари 07, 2016, 01:45:15 pm »
Здравейте!

Преди известно време зададох хорар и мега то4но ми помогнахте,намерих изгубена вещ по то4ни насоки къде да я търся ;)

Една глупост ще питам сега,но от известно време ме вълнува този въпрос,понеже астролог ми направи хороскоп и загатна за предстояща бременност и понеже е планирана,викам си дай да питам звездите ;)

"Предстои ли бременност през м.февруари или по-рано?"
Здравей и благодаря за обратната връзка, макар че щеше да е добре да поставиш активен линк с въпроса и картата на изгубената вещ, за да не се налага да я търсим назад из темата. Относно новия ту випрос- картата си направила за днешния ден, но старата година 2015- подновия с актуална карта и ако може малкко повече информация- други деца имаш ли, очакваната бременност от теб ли е планирана или само от споменатия астролог, т.е. желана бременност ли е?

nevvy

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #4664 -: Януари 07, 2016, 03:24:31 pm »
Божеее,извинявам се,още съм малко боса в астрологията ;)
Имам едно дете,планираме втора бременност (когато каже Всевишния де хахаха). Астролога предположи,4е ще се роди октомври-ноември - 2016 г.  ;) а от миналото лято имало индикации за това по 2 предсказателни метода,но ми спомена,4е може да е по-трудна - в смисъл или трудно ще стане или ще има някаква трудност по-нататък.

п.с. Относно предния хорар за изгубената вещ - още като я намерих дадох ОВ ;) и ви благодарих ;) дори не вярвах,4е ще го намеря тоя проклет колан
« Последна редакция: Януари 07, 2016, 03:34:30 pm от nevvy »