Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584514 пъти)

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
Re: Общи хорари
« Отговор #5040 -: Май 29, 2016, 11:07:51 am »
Здравейте. Може ли за помощ по хорара. Въпроса е, дали И. Н. реално ще плати за часовника, който пожела да закупи. Става въпрос за един скъп часовник на брат ми. Омръзна му да го носи и реши да го продаде онлайн. Наскоро четох, мисля, че беше из този сайт, за човек, който е правил поръчка, а де факто след като е изпратена умишлено не я е потърсил. Та и тук да не става въпрос за някой номер. Може ли да погледнете хорара. 

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #5041 -: Май 29, 2016, 11:09:21 am »
На 24 май Х (назован по име) ще дойде ли на гости в къщи (заедно със съпругата си) за ден - два?
ОВ - казаха, че ще дойдат, но не дойдоха.

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #5042 -: Май 29, 2016, 11:23:29 am »
Кой ми открадна 140 лв от портомнето днес на битака :Dвъпросът е зададен 11.18 гр.Русе плюс 12 мин -11.30 София-не мога да качвам карти-ако на някой му се занимава .Аз вече съм сигурен 90%,сигурно Асц ще е късен .А тъкмо се чудех как ще се изрази пр Венера в козирог квадрат натално Слънце,ретро Марс е в орбис на съвпад все оше с Венера/у2/.По-точно е съвпад МП Венера/Нептун .
« Последна редакция: Май 29, 2016, 11:32:12 am от Bin »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #5043 -: Май 29, 2016, 12:26:04 pm »
ретро Марс У3 за ответната страна е в сходяща опозиция на Венера У3 за тебе, няма срещи, както и се разбра от обратната ти връзка
Среща имаше, едната се осъществи вчера, другата ще стане факт днес
Ненапразно е имало положителен аспект между У1 и У 7, навярно ретрото на Мерк е означавало временно забавяне.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #5044 -: Май 29, 2016, 12:56:16 pm »
Кой ми открадна 140 лв от портомнето днес на битака :Dвъпросът е зададен 11.18 гр.Русе плюс 12 мин -11.30 София-не мога да качвам карти-ако на някой му се занимава .Аз вече съм сигурен 90%,сигурно Асц ще е късен .А тъкмо се чудех как ще се изрази пр Венера в козирог квадрат натално Слънце,ретро Марс е в орбис на съвпад все оше с Венера/у2/.По-точно е съвпад МП Венера/Нептун .

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=e&gm=a1&nhor=426794&nho2=426794&btyp=2&mth=gw&sday=29&smon=5&syr=2016&hsy=-1&zodiac=trop&ayanam=0&helgeo=geo&rs=0&add=18&orbp=&ast=

Сигурно ли е, че са откраднати, а не "преместени", или забравени, вадени и оставени някъде тези пари?
« Последна редакция: Май 29, 2016, 12:58:52 pm от enigma »

Bin

• Sr. Member
« Отговор #5045 -: Май 29, 2016, 01:11:48 pm »
Сигурно е :) Най се кефя как спокойно го приемам-то това като имунизацията-отдавна-от 2003 не ме бяха крали,време беше за реимунизация ::) Всъщност ако ме беше хванал амока щях да им съборя палатката на тия цигани,оттърваха се че поне като взели парите върнали документите и кр.карта-макар че тя е почти празна-по-добре да я бяха взели ,щях да ги спипам при тегленето .Както и да е-явно квадрата на пр.Венера към нат.Слънце е проблем с пари .Сега гледах клип на Лада Дунчева ретро Марс при ингреса в скорпион също прави бели-вчера се порязах леко с нож,днес други ме,,порязаха,, ;D Няма смисъл да се ядосвам-забелязал съм закономерност-който ме е прекарал скоро му се връща,а при мен скоро е някаква компенсация  :72:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5046 -: Май 29, 2016, 04:44:07 pm »
Среща имаше, едната се осъществи вчера, другата ще стане факт днес
Ненапразно е имало положителен аспект между У1 и У 7, навярно ретрото на Мерк е означавало временно забавяне.
Въпросът ти беше дали до 25-ти ще се срещнеш с В. И Т., като товца са две различни персони и отделни срещи. 25-ти мина, картата я бях разтълкувала правилно, а пък ти си мисли и пиши каквото искаш.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5047 -: Май 29, 2016, 04:46:17 pm »
ОВ - казаха, че ще дойдат, но не дойдоха.
Благодаря за ОВ! Тогава нямах клавиатура и с мишката копирах и постнах краткия си отговор  :)
Не

akruks

• Hero Member
« Отговор #5048 -: Май 29, 2016, 05:40:33 pm »
АСЦ си е наред, Луна У12 риби в 7д в разходящ квадрат с Венера У3, У10 в 10д- жена ловко и незабелязано те е преджобила, Луната в сходяща опозиция с Юпитер и СЛВ във 2д- пиши ги избегали тези пари.

Bin

• Sr. Member
« Отговор #5049 -: Май 29, 2016, 05:58:03 pm »
Точно-жена-циганка очаквах-имах някакво предчувствие не ми се ходеше,а там-все на цигани попадах-като са много придобиват кураж,пазят се един друг .Знам че циганките са професионални крадли,рефлекс да се оглеждам за такива-тоя път друга схема беше,не бях нащрек-частните уроци се заплащат-все пак друг път ще дебна тия които подозирам,не забравям ,мога да снимам с телефона .Интересно как се описва ситуацията в хорара-УАсц.Слънце-аз съвпад с Венера-пари в 10 д-битака,близнаци -за търговия квадрат/проблем/ с Лунау12-жена,мошенничка,крадла съвпад с Нептун тронов в риби-тая царицата на крадлите е била .Въпросът беще Кой ме е окрал-У7д Сатурн на водолей в негов 10д/битака/,опозиция с у1д -в конфликт с мен,но и избягал,квадрат с Луната у12.Скоро на битак няма да ходя-нямам настроение/поне докато не се разпадне квадрата на пр Венера със нат,Слънце и ретро марс не се обърне директен в скорпион  ::)

Корея

• Hero Member
« Отговор #5050 -: Май 29, 2016, 06:22:33 pm »
Въпросът ти беше дали до 25-ти ще се срещнеш с В. И Т., като товца са две различни персони и отделни срещи. 25-ти мина, картата я бях разтълкувала правилно, а пък ти си мисли и пиши каквото искаш.
Ако се не лъжа, действието на хорара е 3 месеца, така че не виждам нищо лошо в пояснението, което написах.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5051 -: Май 29, 2016, 06:47:42 pm »
Ако се не лъжа, действието на хорара е 3 месеца, така че не виждам нищо лошо в пояснението, което написах.
Действието е според въпроса, не си питала дали през следващите три месеца ще се срещнеш с някои си, а до точно определена дата. Отделно от това, още тогава мислех да ти пиша, че няма как по една карта да питаш за два различни човека, с които ще се срещаш отделно по различно време.
За да е правдива една карта въпросът трябва да е точно формулиран и преди всичко да е искрен, и за нещо наистина важно за питащия, а не за незначителни неща.

Сега отивам до магазина- ще срещна ли комшийка по стълбите на излизане, а?  :012:

Корея

• Hero Member
« Отговор #5052 -: Май 29, 2016, 07:42:36 pm »
Действието е според въпроса, не си питала дали през следващите три месеца ще се срещнеш с някои си, а до точно определена дата. Отделно от това, още тогава мислех да ти пиша, че няма как по една карта да питаш за два различни човека, с които ще се срещаш отделно по различно време.
За да е правдива една карта въпросът трябва да е точно формулиран и преди всичко да е искрен, и за нещо наистина важно за питащия, а не за незначителни неща.

Сега отивам до магазина- ще срещна ли комшийка по стълбите на излизане, а?  :012:
Като оставя настрана факта, че си тълкувала картата "след дъжд качулка", т.е. , след като дадох обратна връзка, хората , за които съм питала , са важни за мен, живеят в далечни до моя, но близки един до друг градове  и бях напълно искрена, защото са срещи, планирани от месец.
За комшиите не се интересувам , понеже са родителите и брат ми.  :19:

Корея

• Hero Member
« Отговор #5053 -: Май 29, 2016, 07:49:06 pm »
Здравейте. Може ли за помощ по хорара. Въпроса е, дали И. Н. реално ще плати за часовника, който пожела да закупи. Става въпрос за един скъп часовник на брат ми. Омръзна му да го носи и реши да го продаде онлайн. Наскоро четох, мисля, че беше из този сайт, за човек, който е правил поръчка, а де факто след като е изпратена умишлено не я е потърсил. Та и тук да не става въпрос за някой номер. Може ли да погледнете хорара.
Малко противоречива карта предвид опозициите между У1 и У 3 на двамата.
Но пък Луната е в съвпад с У2- парите на поръчалия го, та си мисля, че всичко ще е наред.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5054 -: Май 29, 2016, 07:55:21 pm »
Като оставя настрана факта, че си тълкувала картата "след дъжд качулка", т.е. , след като дадох обратна връзка, хората , за които съм питала , са важни за мен, живеят в далечни до моя, но близки един до друг градове  и бях напълно искрена, защото са срещи, планирани от месец.
За комшиите не се интересувам , понеже са родителите и брат ми. 
Да, тълкъвала съм след като каза, че не е имало среща, но в рамките на действие на хорара- коментарът ми е на 25 май, а пропускаш факта, че никой друг не ти отгвори по картата, защо ли?
 Това за комшиите беше ирония от моя страна, макар че погледнах сега какво показва картата и да- наистина срещнах комшийката и нейния мъж на пейка пред техния вход, техния апартамент е лепнат за нашия, балконите ни са свързани, така че са ми комшии в буквалния смисъл на думата.