Като срешнах един пич-Олеле боже Много ми хареса рекох си азЧи кат ма заведе в гората-Олеле боже Тук ще става нещо рекох си азЧи кат ми навири краката-Олеле боже Много гот ми стана рекох си азЧи кат ми са наду тумбака-Олеле боже Много боб съм яла рекох си азЧи кат са роди едно копеле-Олеле боже Май че съм е...ана рекох си аз
Лили, а хормонит епо кой дом са ?
По Луна и Венера би трябвало да са в женски организъм. Тия, които отговарят за хормоналния баланс и репродуктивната функция на яйчниците. А 6 дом като цяло отговаря за здравето, често се гледа и по двойки домове - 6/12.
Отиди на преглед за всеки случай, за повече яснота. Времевият фактор също е застъпен в твоя хорар - може да не е критика, но да са наченки на някакви възрастови промени в репродуктивната система. А и след 40-45 профилактично трябва да се ходи по прегледи, с цел превенция и ранна диагностика.
Акрукс, тоя стих все едно Радой Ралин го е писал без думата пич в първи ред. Браво, ти ли го написа наша неДевствена поетеса :012:
Венера в натала телец ли е или в близнаци, защото близнаци е мъжки знак?В хорарната карта К7 и Меркурий У7 са в мъжки знаци, обаче Луната, като основен сигнификатор на въпроса е в сходяща опозиция с Мерка, последен неин аспект също е негативен- квадрат с Марс У12 на К12, може би не ти е дадено на този етап да узнаеш тайната За втората ми дъщеря ми бяха казали първоначално, че ще е момче, като ме гледаха на видеозон, после се оказа, че е момиче- случвало се пръстче на ръчичката на бебето да го вземат за фалос.
ОВ Вече категорично трябва да е момче ;-) Това, което обаче ме вълнува в момента е "Бебето, с което съм бременна ще се роди ли по естествен път?" Реших да задам така въпроса, щото нещо не иска да се обръща както трябва, а отдавна му е време.Нали У7 трябва да се гледа, тъй като е второ дете? Иначе от картата набързо реших, че раждането трябва да е леко понеже лъната прави тригон към У8 ;-)
Добра идея ли е .....