Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584497 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #5400 -: Ноември 20, 2016, 10:10:23 pm »
Момичета ще се прибере ли сестра ми у дома.Мама ще се побърка от притеснение.Моля ви се отговорете.
Луната, У3 за нея, върви към квадрат със Слънцето, неин У4, така че май по-скоро не. Освен това, и вашите сигнификатори вървят към квадрат.
Какво се е случило, че се притеснявате за нея?

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #5401 -: Ноември 21, 2016, 02:36:36 am »
Благодаря ти за отговорът , сдърпала се е с майка ми нещо и е изчезнала някъде с двете си деца.

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #5402 -: Ноември 21, 2016, 09:46:08 pm »
Ще взимам ли стипендия(от университета) следващия семестър? Мерси!

Давам обратна връзка - ще взимам.

marushka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #5403 -: Ноември 28, 2016, 10:40:56 am »
Момичета, за протокола да ви кажа, че не съм бременна, направих си тест.
Ще отида до гинеколог тези дни и ще дам обратна връзка.
Лили, хормоните по кой дом са ?

Момичета, давам обратна връзка, ходих на гинеколог -  нищо ми няма.
И отделно от това, вчера ми дойде цикъла. Това се явява 24 дена след задаване на въпроса, кога ще ми дойде. Единствено Луната е на 24 градуса от Марса. Интересно защо ?  В случая е У4 ???
Не говори Богам, что ты в беде.
Скажи беде, что ты всегда с Богами...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5404 -: Ноември 29, 2016, 06:31:12 pm »
Картата е септемврийска.

Не е ли още малка, за да взема такива решения?
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #5405 -: Ноември 30, 2016, 08:48:26 am »
Доста неща се случиха от вчера до днес, надявам се към по-добро. Ще се прибере ли детето.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #5406 -: Ноември 30, 2016, 12:08:04 pm »
Доста неща се случиха от вчера до днес, надявам се към по-добро. Ще се прибере ли детето.

Вероятно още тия дни. Но това няма да разреши трайно проблема. Предстоят още сблъсъци и тя въобще не изглежда склонна да ти прощава и да те разбира, трябва да си готова за много горчиви и несправедливи думи. Евентуално можеш да влияеш на ситуацията само през този, при когото в момента живее.
De omnibus dubitandum est

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #5407 -: Ноември 30, 2016, 01:23:27 pm »
Прибра се. Има приятел, който все още е при родителите си - т.е. тя преспа у тях и не искаше да си идва. Благодаря много.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #5408 -: Ноември 30, 2016, 06:43:47 pm »
След пет дни пак може да се карате по същия повод :-) Въоръжи се с благородство и великодушие и овладей момчето. То е по-склонно да се поддаде на чара ти  :)
De omnibus dubitandum est

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5409 -: Ноември 30, 2016, 11:04:16 pm »
Може да е временно явление, фаза. Но наистина не се чувства комфортно.
За какви деца става въпрос – навън като го извеждаш да играе или в детска градина, училище?

Ако е сред някаква детска група, да няма случайно там по-агресивно дете, което по някакъв начин да го потиска и му мачка самооценката?
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5410 -: Декември 03, 2016, 03:31:19 am »

Момичета, давам обратна връзка, ходих на гинеколог -  нищо ми няма.
И отделно от това, вчера ми дойде цикъла. Това се явява 24 дена след задаване на въпроса, кога ще ми дойде. Единствено Луната е на 24 градуса от Марса. Интересно защо ?  В случая е У4 ???
  Марс е също така и У12, с когото Луната прави последен аспект- в крайна сметка си узнала това, което не ти е било ясно и те притесняваше
« Последна редакция: Декември 16, 2016, 01:17:23 pm от akruks »

Happy58

• Гост
« Отговор #5411 -: Декември 03, 2016, 12:09:10 pm »
Имам познат, на който му трябвали УЖ малко пари за ремонт на колата. Пиша "уж", защото имам опасения, че може и да не е така. И си зададох спонтанно въпрос, докато готвех :). Не ми е проблем да му дам на заем, но нещо не ми се струва читава работата.

лъже ли ме Х за парите?

Не знам, дали въобще има значение, но Десц е в точен съвпад с моя Марс във 2 дом :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5412 -: Декември 16, 2016, 01:29:35 pm »
Имам познат, на който му трябвали УЖ малко пари за ремонт на колата. Пиша "уж", защото имам опасения, че може и да не е така. И си зададох спонтанно въпрос, докато готвех :). Не ми е проблем да му дам на заем, но нещо не ми се струва читава работата.

лъже ли ме Х за парите?

Не знам, дали въобще има значение, но Десц е в точен съвпад с моя Марс във 2 дом :)
тук пък Марс е на твоя АСЦ  :)

Луната У12 в 6д с последен, сходящ, аспект с Венера У2, У9 за него- да не му трябват пари за пътуване по работа в чужбина? Слънцето У1 за него съвпада със Сатурн У6 в негов 4д- може да е затруднен относно работа, здраве, дом и семейство- може да е премълчал точните причини, поради което са му нужни пари, което не го прави лъжец- мъжете обикновено спестяват истината пред една жена, за да не се покажат слаби в нейните очи.

Happy58

• Гост
« Отговор #5413 -: Декември 16, 2016, 02:33:06 pm »
А, ти да не си се прибрала в БГ? ..... що така?

Благодаря за отговора .... :) ...но не знам как да дам ОВ - ако той крие, аз няма как да разбера  ??? ...
иначе, аз ги дадох парите .... да видим дали ще ги получа някога.
Не знам какви са му проблемите, просто поиска пари назаем и ремонта беше обяснението ....

:08:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5414 -: Декември 17, 2016, 07:08:30 pm »
Другата седмица ще участвам на един празничен концерт заедно с другите ученици от школата по пиано и почти съм се подготвил, даже и костюм и обувки си купих и стана така, че днес колежката ми се заключила отвън на обекта и цялата намръзнала и настинала и ми е звъняла на телефона (даже и шефовете са ме търсели), а не го носех, понеже бях цял ден на репетиция (днес ми беше почивен ден) и чак привечер, като се прибрах, видях, че са ме търсели и разбрах какво е станало. Колежката ми обаче ми казва, че се чувства зле и че ѝ се иска да напусне и че може и в понеделник да не дойде на работа. Въпросът ми е: ще успея ли да участвам на концерта? Толкова много време, нерви и пари хвърлих за него, че не ми се иска да се случва каквото и да е да ми попречи да свиря.  ???