Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584667 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #5460 -: Януари 03, 2017, 04:43:29 pm »
Весо, пусни видео да те видим де, не се срамувай!
Хайде, догодина на по-голяма сцена и пред повече публика!
 :13:
За видео не знам, но ми изпратиха една снимка от концерта:

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #5461 -: Януари 03, 2017, 04:47:04 pm »
Браво! Супер си!!!!  :08:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5462 -: Януари 03, 2017, 04:49:26 pm »
Веско, изглеждаш просто страхотно! :38: Дано и видео се намери, обожавам пиано!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5463 -: Януари 04, 2017, 12:09:04 am »
За видео не знам, но ми изпратиха една снимка от концерта:
Еха, направо невероятно!
За толкова кратко време постигна толкова голямо развитие, не само с инструмента, а и визуално- изглеждаш супер, браво!

Rebeka

• Full Member
  • Публикации: 112
« Отговор #5464 -: Януари 04, 2017, 12:59:34 am »
Браво Веско че и без ноти свириш! Музиката тече в главата ти !За другия концерт, ако ме поканиш ще дойда за клакьорка -мажоретка, да ръкопляскам :012:   Имам 3 4 5 необличани рокли, дано още ми стават или ще трябва да си направя цепки отстрани.  Вдъхновяваш ме да не се отказвам от идеята, да си купя йоника, въпреки че се бях отказала !

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #5465 -: Януари 04, 2017, 01:41:25 am »
Весо,  :08: :38:
Надявам се усещаш колко много хора се радваме за теб и колко усмивки създаде със заниманията си.  :08: :-*
Излъчваш благодат.  :38:

Браво, Весо.  :clap: За мен ти си един от малкото хора във форума, които направиха голям личен скок през изминалата година. Някак...като за много добро, като огромна промяна. Много се радвам за теб, Весо. Продължавай все в този дух - върви по пътя си и прави нещата, които те радват.  :clap: :clap: :clap:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5466 -: Януари 04, 2017, 01:56:39 pm »
Благодаря ви много на всички!!!  :58:
Госпожата каза, че без ноти ще се свири и затова, но аз и без това всичко бях научил наизуст. От много потворения (не само на пианото, ами и в главата), всичко се запомня.

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #5467 -: Януари 04, 2017, 04:28:16 pm »
Здравейте! Имаме едно помещение,което не сме мислели да даваме под наем,но едни познати ни направиха предложение...зададох въпрос Да го дадем ли под наем? Дали е добра идея..

akruks

• Hero Member
« Отговор #5468 -: Януари 04, 2017, 08:23:24 pm »
Здравейте! Имаме едно помещение,което не сме мислели да даваме под наем,но едни познати ни направиха предложение...зададох въпрос Да го дадем ли под наем? Дали е добра идея..
Да, ще изкарате нелегално някой лев, вместо да стои и не го ползвате.

666

• Hero Member
« Отговор #5469 -: Януари 04, 2017, 08:41:37 pm »
Няма да е нелегално. Иначе сега чакаме да решат със сигурност, в този хорар вижда ли се дали в крайна сметка ще го вземат или откажат?

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #5470 -: Януари 04, 2017, 08:45:21 pm »
Няма да е нелегално. Иначе сега чакаме да решат със сигурност, в този хорар вижда ли се дали в крайна сметка ще го вземат или откажат?
Мисля, че ще го вземат. :)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #5471 -: Януари 04, 2017, 08:51:25 pm »

Ще го дадете, но добре си уговорете условията, да няма изненади с това струпване на сигнификатори в 12 дом с Нептун там.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

akruks

• Hero Member
« Отговор #5472 -: Януари 04, 2017, 08:53:49 pm »
Луната У4, У5 (недвижимата собственост и парите от нея) в знак риби в 12д на рибите, където се намира и Венера У2 за теб- от това разположение съдя, че са нелегални пари, за да са легални трябва да се декларира всеки месец получения наем, което рядко се прави
Луната е без курс, извършила е хармоничен аспект с Марс У1, Венера У1 за отсрещната страна ще се съедини с Марс У1- няма да се откажат, в крайна сметка нали те са го искали.

666

• Hero Member
« Отговор #5473 -: Януари 04, 2017, 09:08:20 pm »
Благодаря на всички, тези дни ще ви пиша за ОВ! То стана чрез познати на познати и тн, не ги познавах лично и мен също ме притесни това струпване в 12д. Казват,че е за малък бизнес, да не би "нелегалното" да е там, не наемът?
В крайна сметка дано го вземат,защото ще са ни от полза парите. Надявам се да сте прави, щом трима човека са "за", че ще го вземат  :)

666

• Hero Member
« Отговор #5474 -: Януари 05, 2017, 03:49:42 pm »
Ето ме веднага с ОВ. Съгласиха се да го вземат, но започнаха да поставят условия и намалиха доста наема,който бяха заявили...тъй че ги отказахме  :)

иначе да, както казахте не се отказаха те..