Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584798 пъти)

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
Re: Общи хорари
« Отговор #5910 -: Юни 25, 2017, 09:04:23 pm »
Абе душа, написах, че сигурно астроложката ни е чела какво сме писали тук, за теб е ясно, че си ни чела... доколко е правилно друг въпрос.
Ааа. Хахахха. Едва ли. Надявам се де :) Аз и с една друга се посъветвах. При нея бях миналата година и съм много доволна. Тя също каза, че със сигурност ще има изменения..

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5911 -: Юни 25, 2017, 09:10:21 pm »
Съмнявам се, че тъй наречените профита влизат да четат тук. Говорим за астролози, които пращят от консултации и клиентела. Повечето такива вече отдавна не пишат по форумите, за тях времето е ценно и може да бъде употребено за друго.

Vermm, по каква система ти е гледала натала?
Да. Да "обучават" хората :) Идея си нямам по коя система. Плацидус предполагам, защото домовете бяха с различна големина...

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5912 -: Юни 26, 2017, 09:20:33 pm »
Утре ще се разбере. Тя нещо пак почна да ме мотае. Правилно четох. Дори Lilla уцели право в десетката "Не е изключено и астроложката да е била развълнувана от някакви семейни/домашни проблеми преди твоята консултация и това по някакъв начин да е рефлектирало върху анализа. "
Днес ходих на "повторение" :) Пак обаче не останах удовлетворена. Много хубави неща чух но явно не и това, което исках. Иначе прогнозата й не се различаваше драстично от предната. Общо взето явно тя така си говори. Избягва да казва точни месеци а говори за цялата година.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5913 -: Юни 26, 2017, 09:34:42 pm »
Всеки астролог има различен подход при консултиране, ти такава си избрала.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5914 -: Юни 26, 2017, 09:40:10 pm »
Да, така е. От опит глава не боли. Явно емоционалното ми състояние повлия много, защото в друг момент можеше дори много да ми хареса това, което каза. Проблема е в моя телевизор :) Или просто не е било писано. Щом от самото начало всичко се обърка.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5915 -: Юни 26, 2017, 09:44:21 pm »
Вече си дала една сума пари, но друг път можеш да питаш при кого да те насочим. Има и добри консултанти, но там или се чака повече, или се плаща повече.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5916 -: Юни 26, 2017, 09:52:36 pm »
Мерси, ще попитам когато отново се реша.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #5917 -: Юни 28, 2017, 11:23:33 am »
В хорар за изпит, но свързан със спорт кой дом се гледа? Трети или шести?
Изпитът не касае квалификация и работа затова според мен 10 и 9 дом отпадат като опции за сигнификатори на въпроса.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13951
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5918 -: Юни 28, 2017, 05:56:41 pm »
В хорар за изпит, но свързан със спорт кой дом се гледа? Трети или шести?
Изпитът не касае квалификация и работа затова според мен 10 и 9 дом отпадат като опции за сигнификатори на въпроса.
изпитът си е изпит, независимо по какво
3д. , ако се е поправителен 5д.
ако е държавен се гледа 9д, К12 и 12д, планети в 12д, като приключване на висшето

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #5919 -: Юни 28, 2017, 07:15:26 pm »
Благодаря, Акрукс. Доста се колебах дали не е по 5 дом, защото не е пред институция, не е за образование. За спортни умения е.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5920 -: Юни 28, 2017, 08:07:24 pm »
Благодаря, Акрукс. Доста се колебах дали не е по 5 дом, защото не е пред институция, не е за образование. За спортни умения е.
ами уточни точно за какво става на въпрос, защото едно е покриване на норматив за влизане в армия/полиция, друго е да се тестваш за годност, дали може да посещаваш кварталния фитнес , при всеки въпрос се гледа комплексно цялата карта, не само един дом

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #5921 -: Юни 28, 2017, 10:05:14 pm »
Днес ходих на "повторение" :) Пак обаче не останах удовлетворена. Много хубави неща чух но явно не и това, което исках. Иначе прогнозата й не се различаваше драстично от предната. Общо взето явно тя така си говори. Избягва да казва точни месеци а говори за цялата година.
Коя е тя, ако не е тайна. Може ли да споделиш на ЛС.

vermm

• Sr. Member
« Отговор #5922 -: Юни 28, 2017, 10:47:13 pm »
Коя е тя, ако не е тайна. Може ли да споделиш на ЛС.
Не мисля, че е коректно. Все пак това си е мое впечатление и не е задължително да съм права и да го налагам. Ще кажа името й ако нищо от прогнозата не се окаже вярно.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #5923 -: Юни 29, 2017, 09:48:08 am »
Здравейте,
аз още не съм взела държавните изпити, ама ме затресе морска треска, размечтах се над учебниците.
Можете ли да кажете - Ще отидем ли с приятеля ми на море?... че нещо немога и финансите да наместя.
Благодаря

akruks

• Hero Member
« Отговор #5924 -: Юни 29, 2017, 06:09:03 pm »
Здравейте,
аз още не съм взела държавните изпити, ама ме затресе морска треска, размечтах се над учебниците.
Можете ли да кажете - Ще отидем ли с приятеля ми на море?... че нещо не мога и финансите да наместя.
Благодаря
по мое виждане не, но не мога да кажа, че мнението ми е вярно, нека и други се изкажат