В хорар за изпит, но свързан със спорт кой дом се гледа? Трети или шести?Изпитът не касае квалификация и работа затова според мен 10 и 9 дом отпадат като опции за сигнификатори на въпроса.
Благодаря, Акрукс. Доста се колебах дали не е по 5 дом, защото не е пред институция, не е за образование. За спортни умения е.
Днес ходих на "повторение" Пак обаче не останах удовлетворена. Много хубави неща чух но явно не и това, което исках. Иначе прогнозата й не се различаваше драстично от предната. Общо взето явно тя така си говори. Избягва да казва точни месеци а говори за цялата година.
Коя е тя, ако не е тайна. Може ли да споделиш на ЛС.
Здравейте, аз още не съм взела държавните изпити, ама ме затресе морска треска, размечтах се над учебниците. Можете ли да кажете - Ще отидем ли с приятеля ми на море?... че нещо не мога и финансите да наместя.Благодаря
Бихте ли погледнали тази карта, моля ви. Трябва да пътуваме за концерт. Обаче предвид събитията в европейски план, около мен някои хора започват да проявяват вид параноичност. В моята глава мисли за апокалипсис няма, ще се живее, но много ми се иска това да е хубаво изживяване за цялата група, а не някой постоянно да се оглежда с ужас в очите... Въпросът ми е: Ще минат ли безпроблемно и приятно пътуването и самият концерт? Ще погледна и другите карти, но ми се прииска да имам и хорар по случая.
Обратна връзка: макар и картата да не го показа, имаше много сериозни сътресения по време на това пътуване. Много сериозни.