Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584686 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
Re: Общи хорари
« Отговор #6255 -: Ноември 07, 2017, 05:16:52 pm »
Мерси Акрукс, данък ще плащам само на Господ  :012:

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #6256 -: Ноември 07, 2017, 05:35:45 pm »
За мен е повече от добре -Меркурий се свързва със сръчност в ръцете ,което е ок в случая, в Стрелец-сръчността му ще бъде в служба на религиозно изкуство,  в пети дом на нашите-моите творения-рожби. Венера в критичен градус-пълни глупости, тя върви към съвпад с Юпитер, за да създадат апотеоз на църковното изкуство  :012: В Скорпион-чудесно, Венера ще натрупа опит за в бъдещето изографисване на гробници и придаване на по-кононичен вид на стенописите от кама сутра. А на теб къде ти се вижда проблема ?
радвам се на нестандартните ти интерпретации и се чудя дали носиш пръстени,или имаш родилно петно на ръката,рамената ,или пътуваш някъде в момента на задаване на въпроса (пусто любопитство).
Успех ти пожелавам!

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6257 -: Ноември 07, 2017, 09:19:42 pm »
Нямам пръстени, като на двама видни бг астролози  ;D и не нося, защото купешките са ми големи и трябва да ги махам, като ходя до тоалета  :-X Имам бенки по ръцете, защо питаш ?

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #6258 -: Ноември 07, 2017, 09:39:10 pm »
Луната У1 е в хармоничен аспект с Уран У8 в 10д. , тъй че не очаквай инцидент на работното място. Мисли за коледен бонус, за нещо приятно, не си пълни главата с отрицателни мисли.
Благодаря ти много, акрукс!  :58:

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #6259 -: Ноември 07, 2017, 10:52:47 pm »
Нямам пръстени, като на двама видни бг астролози  ;D и не нося, защото купешките са ми големи и трябва да ги махам, като ходя до тоалета  :-X Имам бенки по ръцете, защо питаш ?
Луната,като у1 в хорара описва питащия. :)

ina1504

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #6260 -: Ноември 09, 2017, 02:32:37 pm »
Здравейте,
скоро ви открих и се радвам да ви чета отново.
Може ли да погледнете, ако не е нахално разбира се.
Вчера по обяд ходих на вилата да храня котките - улични, те живеят в двора ми и аз ги храня,но си обикалят навсякъде другаде,преди да вляза в двора отворих на улицата кофата за боклук/тя е само моя/ да изхвърля нещо и изведнъж видях в празната кофа, че едно коте лежи мъртво. Обърнах кофата и с лопата го пренесъх на срещуположният тротоар пред празно дворно място и отгоре му сложих много, много от съществуващата шума. Направи ми впечатление, че котето е чисто с излязло от орбитата око, но гледах мн. да не се вглеждам.Вечерта се замислих, че ако е било сгазено, то трябва да има кръв, а аз не видях и, че трябва да е мръсно и по някакъв начин смачкано. И кой го е сложил в кофата? Днес пак ходих да видя има ли кръв - имаше съвсем тънка струйка около 3 см. Около моя имот има само един дядо който може да го е сложил в кофата. С него сме в добри оношения, всмисъл поздравяваме се и общи кратки приказки,  от 6-7год. ми е съсед  Но понеже имам някакви подозрения лоши към него се замислих, да не би той да е обесил- удушил/защото е с изхвръкнала орбита/ или убил по някакъв начин котето?                                                                                                                                  Въпросът ми е, убито ли е котето нарочно и дядото ли го е убил?
« Последна редакция: Ноември 09, 2017, 02:36:05 pm от ina1504 »

ina1504

• Newbie
  • *
« Отговор #6261 -: Ноември 09, 2017, 03:24:54 pm »
Извинете,
от София питам изписа ми се час 14.30 ч. /ако за този час питате/.
извинете още веднъж.

ina1504

• Newbie
  • *
« Отговор #6262 -: Ноември 10, 2017, 08:29:22 am »
Благодаря ти за мнението.
Моето подозрение идва от  състоянието на котето: чисто с извадена орбита и сложено в моята кофа.                       И защото лятото разбрах, че дядото ми е хвърлил в двора едно умряло, прегазено многократно от колите пиле.
Дай Боже да е умряло без злонамерена - нарочна намеса.
Благодаря ти.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #6263 -: Ноември 10, 2017, 04:46:03 pm »
Ще имаме ли проблеми по време на пътуването?
Опасенията са ми следните, оказа се, че хотела, който съм запазила е в непрепоръчителен район, това го разбрах в последствие, нямам право на отмяна на резервацията и предвид напастта от араби с неясен произход ме хваща страх малко, да не стане беля, две сами момичета сме. Предстоящата лунация ми е в съвпад със Сатурн в 8-ми имам и действаща дирекция Сатурн/Марс, тр Марс ми е точно на Дсц по това време
На сестра ми гаджето тия дни се прибра от друг голям европейски град и разказа, как четири момчета ги е било страх да излязат по тъмно от хотела, който бил най-добрият в града. На тротоара покрай него само бездомни араби, бодели се с наркотици насред улицата, дърпали ги да им продават хероин, заобикаляли ги цели групички, полицаите ги било страх от тях и не ги закачали....

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #6264 -: Ноември 10, 2017, 05:16:38 pm »
Сатинче, в такъв случай по-добре не ходете. Ще изгорят доста пари сигурно, но животът е по-ценен от парите. Само като се сетя за изнасилванията на жени от араби в Германия, тръпки ме побиват.

Позицията на управителя ти Венера в картата потвърждава, че ще пътуваш с друго лице в чужбина - Венера в сходящ съвпад с у9 Юпитер на DC. Луната е в 5-ти дом - предвиждате да пътувате за забавление, предполагам. Така че считам, че картата отразява естеството на въпроса.

Луната има сходяща квадратура със Слънцето (у5) и съвпад с възела. Изглежда ми, че няма да успеете да се забавлявате, да се отпуснете, ще бъдете тревожни, напрегнати. Последният аспект на Луната е тригон със Сатурн на К9 - би трябвало да нямате проблеми. Но извън хорара... ако можете да намерите друг хотел или изобщо да не ходите там. Не знам кога тръгвате, но ще ви мисля.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #6265 -: Ноември 10, 2017, 05:34:52 pm »
Е ходи ми се  :) Хотелът е без право на отмяна на резервацията /малко се прецаках в бързината/, а сумата не е никак малка, хотелът е хубав, локацията обаче не е , на място ще видим какво е положението и в краен случай ще се местим, че доста ме хвана шубето точно от изнасилване... А за атентати въобще не искам и да помислям...

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #6266 -: Ноември 10, 2017, 06:36:19 pm »
Сатин, въпроса ти е за пътуването, а притесненията са ти други. Дали на самото място няма да има проблеми. За правилното разтълкуване на хорарните карти се изискват ясни и конкретно зададени въпроси. По въпроса ти мисля, че ДА, всичко ще е наред по пътуването. Представена си от не добре поставена Венера, което съвпада с несигурността ти и притесненията. Трябва да се увериш, че тези от сайта за резервации или хотела нещо не те подвеждат , че не можело отмяна. Струва ми се, че нещо се крие от теб относно пътуването. Не знам дали приятелката ти нещо премълчава, но няма да се забавлявате , така както сте искали и може би ще си останете повече в хотела с по-малко разходки навън. Последния аспект на Луната е тригон с Уран У11 в 12 дом. Може да се появят и нови приятели от далече. Късмет.  :)

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #6267 -: Ноември 12, 2017, 08:10:08 pm »
Здравейте,
Моя близка пита, ще забременее ли и след колко време ? Мен не ме бива в хорарите, и не моа да ѝ го разтълкувам, така, че ще се радвам някой да се включи с тълкуване по въпроса.
Ето и карта :

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6268 -: Ноември 12, 2017, 09:02:10 pm »
Луната е съвпад с фортуна и ще направи тригон с този рошавия астероид-Юнона май беше  ;D  в нейният първи съвпад с Плутон, тъй че да, ще забременее.

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
« Отговор #6269 -: Ноември 12, 2017, 09:08:51 pm »
Луната е съвпад с фортуна и ще направи тригон с този рошавия астероид-Юнона май беше  ;D  в нейният първи съвпад с Плутон, тъй че да, ще забременее.

Благодаря ти Ребека, тя ще се зарадва от отговора :)
Хареса ми това с Рошавия астероид  :85: