Имахме съмнения и към комшийка. Мен не ме интересува дали има магии, колкото ми е интересно кой се опитва да ни прави мизерии.
Според мен е комшийка- Венера У3 (У8 за нея- окултни занимания, свързано със смърт) в твоя 12д.
Сега, да поясня на останалите- негативна енергия се чисти със счупено яйце в стъклена чаша с вода, поставя се близо до главата на човек или върху негова снимка. Но цели яйца в дрехи- това си е магия за смърт, преди това са престояли в гроб - последното го знам от едно предаване- Горещо с Венета Райкова.
И в България, масово се прилагат магии- циганки и ходжи, които ги правят има много. Тази, която купи къщата на братовчедка ми (преписана ѝ от нашия дядо), съседен двор е, също прави мизерии- самата тя като се настани да живее в къщата и ми каза тогава по Великден, че не ходела в църква, понеже нейната майка била прочута врачка в едно село до Дряново, докато била жива. И от миналата година, откакто почина братовчедката, постоянно намирам в моя двор поставени ритуално предмети, а кой знае колко заровени има, за които не знам, но е факт, че откакто тази жена се нанесе до нас, къщата и двора на майка се рушат, дървета падаха, единия път за малко да ме убие едно ябълково дърво, имам главоболие когато съм в града, постоянно нещо се случва, което ми пречи да оправя къщата и двора, че да я продам и да се махам от този проклет град с диви селяндури и власи.