Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584493 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #7380 -: Юни 29, 2019, 07:13:09 pm »
Астрологията може ли да отговори на въпрос като- Какво да направя, за да възвърна щастието си? По какво ще търсим щастието?
по Парс Фортуна в натала
Но щастието не се търси, нито се връща, това, което може да направи човек е да смени виждането си, да оцени настоящето с хубавите неща в него, каквито все има, вместо да тъгува по минало свършено

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #7381 -: Юни 30, 2019, 04:42:35 pm »
Гледам за една приятелка. Помоли ме и реших да се упражня. Ако бъркам някъде, моля да ме коригирате или защо не, да се включите с тълкувания - ако имате такова желание.

Контекст: момичето се колебае между двама партньори - единият е от гр. ХХХХ и в момента са във връзка, другият е от гр. УУУУ. Планира се преместване в града УУУУ с цел съвместно съжителство с второто момче. С него има история на предишни, дори може да се каже, доскорошни отношения.

Лицето Х/моята приятелка/ ще се премести ли да живее в УУУУ? 16:09 , 30.06.19

Ден на Слънце, час на Венера

Разглеждам питащата по 7-ми дом. В случаят той е в знака Телец, с управител Венера. Венера, според някои трактовки, е в екзалтация и в Близнаци, заради продължителността на деня, или не си спомням вече обяснението, ама някъде го бях чела. В случая обаче не съм съгласна, че тук тази Венера е много силна. Даже я намирам за слабо поставена, заради това, че е в 8ми дом, и според класическите трактовки - в знак перегрин. Луната (като отговор на въпроса) и тя слабо поставена, пак в 8-ми. Диспозиторът и на Венера, и на Луната е без особено достойнства - Меркурий в Лъв, че и предстои ретроградие.

Уран в съвпад със 7ми дом го разглеждам по-скоро като малефик, нещо непредвидено, което ще се случи...

Преместването обаче не знам как да го го разглеждам - по 9-ти дом или по 3-ти? Моля, помогнете с насоки!

И още нещо, за самият хорар, самият въпрос.
Слънце в рак, Асц. Скорпион, дневна карта - Венера, Марс, Луна са управителите на въпроса (воден триплицитет). Никой от управителите не е много брилянтно поставен, Марсът в падение не помага хич.
Да кажем, че Венера е управителят на цялата карта, обаче тя не съвпада със знака на Скорпиона, това й е знак на изгнание... Още една индикация, че няма да има заминаване.

Фактът, че Венера е в 8ми дом спрямо гледната точка на астролога, и в свой втори, за мен индикира ясно целите и желанията за това заминаване, но май няма да се осъществят. Не знам точно защо, но имам усещане че няма да се осъществят.

Дайте мнения и вие.
« Последна редакция: Юни 30, 2019, 04:49:43 pm от Yeah! »
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7382 -: Юни 30, 2019, 05:31:33 pm »
Липсвам ли му?  :engel016:
Не казваш какви са ви отношенията или какви са били, понеже се вижда, че и при двама ви има промяна отскоро, АС  в началото на нов знак, диспозитора му Меркурий при него също в началото на знака, Луната е извършила квадрат с негов У1; У5 в разходяща опозиция с твоя у1, нещо не те харесва и обича, тъй че едва ли му липсваш, може да има друга жена при него, което засега да пази в тайна.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7383 -: Юни 30, 2019, 05:52:23 pm »
Контекст: момичето се колебае между двама партньори - единият е от гр. ХХХХ и в момента са във връзка, другият е от гр. УУУУ. Планира се преместване в града УУУУ с цел съвместно съжителство с второто момче. С него има история на предишни, дори може да се каже, доскорошни отношения.

Лицето Х/моята приятелка/ ще се премести ли да живее в УУУУ? 16:09 , 30.06.19

Фактът, че Венера е в 8ми дом спрямо гледната точка на астролога, и в свой втори, за мен индикира ясно целите и желанията за това заминаване, но май няма да се осъществят. Не знам точно защо, но имам усещане че няма да се осъществят.

Дайте мнения и вие, моля!

Х ще остане където е, няма да се премести в УУУ

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #7384 -: Юни 30, 2019, 05:54:11 pm »
Благодаря, и аз така мисля.
Може ли да ми отговориш само на въпроса добре ли съм се ориентирала по картата.
I deserve the best.

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #7385 -: Юни 30, 2019, 06:35:34 pm »
Не казваш какви са ви отношенията или какви са били, понеже се вижда, че и при двама ви има промяна отскоро, АС  в началото на нов знак, диспозитора му Меркурий при него също в началото на знака, Луната е извършила квадрат с негов У1; У5 в разходяща опозиция с твоя у1, нещо не те харесва и обича, тъй че едва ли му липсваш, може да има друга жена при него, което засега да пази в тайна.

Благодаря! Има си жена, аз съм в ролята на любовница. Явно това, което ми е казвал е лъжа  :'(

akruks

• Hero Member
« Отговор #7386 -: Юни 30, 2019, 08:18:26 pm »
Благодаря, и аз така мисля.
Може ли да ми отговориш само на въпроса добре ли съм се ориентирала по картата.
не съм чека цялата ти интерпретация, само началото, че я гледаш по 7д.

Ако тя си задава въпроса е редно да се гледа по 1д. , тогава ретро Нептун на К5 ясно показва заблудите по отношение на предишна любов, както и желанието да замине надалеко, в страната или в чужбина- Луната е У9
Уран У4 на ДС показва желанието за промяна на дома и населеното място, но няма да го промени.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7387 -: Юли 02, 2019, 09:30:41 pm »
Когато имаме опозиция между У1 в 1ви  и Луната, както и между сигнификатор на темата- отговорът отрицателен ли е? И когато липсва контакт между У1 и управител на 1ви производен за другия човек?
« Последна редакция: Юли 02, 2019, 09:51:38 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

akruks

• Hero Member
« Отговор #7388 -: Юли 02, 2019, 10:24:12 pm »
Когато имаме опозиция между У1 в 1ви  и Луната, както и между сигнификатор на темата- отговорът отрицателен ли е? И когато липсва контакт между У1 и управител на 1ви производен за другия човек?
така на парче не се гледа
поставяш картата, въпроса и отговаряме

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7389 -: Юли 02, 2019, 10:28:50 pm »
Да, разбира се, но не искам да го задавам публично и затова попитах, ако е възможно да се каже нещо така. Т.е. не винаги е отрицателен отговорът при тези показатели?
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

akruks

• Hero Member
« Отговор #7390 -: Юли 03, 2019, 05:54:07 pm »
Да, разбира се, но не искам да го задавам публично и затова попитах, ако е възможно да се каже нещо така. Т.е. не винаги е отрицателен отговорът при тези показатели?
Разбира се, че само тези показатели не показват отговора, затова писах, че не се гледа на парче, а комплексно. Опозицията между У1 на двамата може да е противопоставяне, отдалечаване, но не и край на връзката.

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #7391 -: Юли 06, 2019, 08:37:19 pm »
Здравейте, отскоро се интересувам от хорар и  ми е много интересно, в повечето случаи виждам каквото искам :85:и мие трудно да бъда обективна. Първо искам да попитам дали наистина отговора важи за 3—6 месеца? И ако не е нахално да прикача един хорар. Въпроса е Ще остарея ли с този човек?
от кога сте заедно и доколко му вярвате?

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7392 -: Юли 06, 2019, 09:57:43 pm »
Здравейте,
Нещата вкъщата станаха непоносими, след като в сряда свекърва ми откачи, но този път цялата драма с обидите, заплахите, заяждането, крещенето и  лъжите стана пред очите на мъжътжми. Няма да обяснявам какво се случи за поредните истерични и демонясали действия, но резултатът е следният: мъжът ми, който никога до сега не се е ядосвал, повишавал тон, удари мъжката по масата и каза че се изнасяме.
А ние на другия ден изчезнахме на почивка в балкана. И сега от телефона се мъчим да търсим квартири. Само, че се притесняваме дали ще си намерим много скоро, бързо и дали ще отговаря на изискванията ни като цена, обзавеждане и локация.
Зададох си днес въпросът "Ще си намерим ли апартамент под наем до края на месец юли "?
Много ще ви бъда благодарна, ако коментирате.
Даже не съм сигурна, че ще издържа и една седмица там. Кой знае какво е сътворила и какво ще измисли.
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #7393 -: Юли 06, 2019, 11:21:45 pm »
 Според мен ще се върнете в къщата

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7394 -: Юли 07, 2019, 09:53:49 am »
Според мен ще се върнете в къщата
Satin,
Благодаря ти.
Ние още не сме се изнесли, защото не сме намерили квартира. Но определено сме твърдо решени да се изнесем. Ако позволят, ще си оставим обзавеждането та и най-вероятно ще го пуснем за продажба. Ще пиша, като има резултат.
Ще използвам момента да докажа истинноста на полусумите:

Cupido - семейство, изкуство, социалност
Hades - хаус, дисбаланс, тъмно, тайно, отсяване
Кронос - високо, висше, качествено

Преди беше само купидо и хадес, но сега кронос се е появил, това са тълкуванията:

Ясно се вижда, че става въпрос за семейни проблеми в различни спектри. Неслучайно човека е добавил подзаглавие на книгата си "The Astrology of Tomorrow"

Ще мине, стискай зъби и смело напред.
От стискане на зъби, си ги счупих.
Този Хадес...наистина извади скритото наяве. Но добре, че стана така, защото аз ги знаех тези неща, а мъжът ми не искаше да повярва. И нормално: майка му е. Ако иска да остава в този зверилник, аз не мога.
Съпругът ми ми каза : тя се държи така с теб, защото не може да те контролира и по този начин не си и угодна. Иска да има внук, без да има снаха.
А аз си й казах, че докато нещата в къщата са такова, деца няма да имаме. Няма да ае тъпчем като скотове в 1 стайче, 5 на 5, в което има мухъл, с който се боря от 2015-та година. Или да спи в северния хол, където е супер-студ!
Уж двамата й сина са и най-скъпото, а за внука си защо не иска същото? Аз искам моето дете също да има всичко. Ама тя беше толкова демонясала, самл дето не бълваше огън :D
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.