Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584632 пъти)

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
Re: Общи хорари
« Отговор #7425 -: Август 09, 2019, 07:29:28 pm »
Здравейте,
да ви споделя моите притеснения относно моята майка.  Има си един куп диагнози, но напоследък не ми харесва как се развиват нещата при нея. Преди можеше да излиза на кратки разходки с моя помощ разбира се, но напоследък няма сили за това, линее и губи сила.
Направих хорар за най-лошото, който не го е страх нека да тълкува.
Пускам го. Всичко това е Божа работа и нищо не зависи от нас, ясно е че ги искаме завинаги да са при нас, но живота е поредица от промени, срещи и раздели.
Нека видим...

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #7426 -: Август 09, 2019, 08:57:47 pm »
Те пишат откъде е правен опит за проникване и питат дали си бил ти, за потвърждение или не. На мен напоследък и гугълпрофила и фейса и пощата, та съвсем се оплетох в смяна на пароли..Само че беше правен опит от Русия с линукс доколкото разбрах  :017:

Да, това го знам. Само че, файда - ИП-адресът може да се "маскира", и това, че пише София, не означава, че реално ИП-то е от там :) И това маскиране не е чак такава философия. Затова съм задала хорара по този начин.

Не че не съм получила мейл с потвърждение или дори ИП адрес (предполагаем)
I deserve the best.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #7427 -: Август 09, 2019, 11:43:04 pm »
Здравейте,
да ви споделя моите притеснения относно моята майка.  Има си един куп диагнози, но напоследък не ми харесва как се развиват нещата при нея. Преди можеше да излиза на кратки разходки с моя помощ разбира се, но напоследък няма сили за това, линее и губи сила.
Пускам го. Всичко това е Божа работа и нищо не зависи от нас, ясно е че ги искаме завинаги да са при нас, но живота е поредица от промени, срещи и раздели.
Нека видим...
Здравей Елфидка!Какъв е въпросът точно,защото ако аз задам въпрос "Мама ще умре ли",или "Аз ще умра ли?"-отговорът винаги ще бъде положителен,поради простата причина,че смъртта е неизбежна.Мама ,ако я гледаме по 4 дом,представена от Нептун на трон,Юпитер също,в неин 10 дом.Луна сходящ съвпад Юпитер и сх.квадрат Нептун.Последен аспект е квадрат Марс.Силни,тронови планети дават отговор ДА.Венера у8 дом и е в 6 неин.Когато стигне к8 нейно,или твое к11-или по-скоро Луната когато направи аспект с Венера,след 7 ед.време,тогава ще съвпадне и с Юпитер.Венера е изгорена.
« Последна редакция: Август 10, 2019, 09:30:35 am от Сафо »

elfidka

• Full Member
« Отговор #7428 -: Август 10, 2019, 12:51:50 pm »
Привет Сафо, то формулирофката на въпроса беше, ще си отиде ли и кога? Разбира се в рамките на хорара. Нали хорарите са валодни до 1 год. Чувствам се тъпо....

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7429 -: Август 10, 2019, 04:19:35 pm »
Здравейте,
Нека видим...
Ако питаш за края, няма да е скоро- Плутон У4 е ретро, което показва забавяне, може би ще има изолиран живот занапред с У1 в 12д, майка беше така последните 4г- разходката и стигаше до прозореца

elfidka

• Full Member
« Отговор #7430 -: Август 10, 2019, 08:57:03 pm »
Ако питаш за края, няма да е скоро- Плутон У4 е ретро, което показва забавяне, може би ще има изолиран живот занапред с У1 в 12д, майка беше така последните 4г- разходката и стигаше до прозореца

Благодаря ти :-*

elfidka

• Full Member
« Отговор #7431 -: Август 19, 2019, 08:06:47 pm »
Здравейте, имам много важен казус за решаване. Моя приятелка, се развежда и мъжът и иска да вземе родителските  права на детето. Тя естествено не е съгласна и казва, че ще се бори до последно. Детето обаче е сериозно повлияно от бащата, който живее в чужбина и е заслепено от подаръците, които получава от него. В момента вече, самото дете иска да отиде да живее с баща си.
Въпросът ми е, тя да му даде ли родителските права или не ?
Благодаря предварително.
П.п. Аз питам
« Последна редакция: Август 19, 2019, 08:27:50 pm от elfidka »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7432 -: Август 22, 2019, 09:57:36 pm »
Въпросът ми е, тя да му даде ли родителските права или не ?
Благодаря предварително.
П.п. Аз питам
щом се развежда, съдът определя при кого да остане детето за постоянно и мисля, че ще остане вкъщи при твоята приятелка
Детето може да ходи при баща си през ваканцията с нотариално заверено пълномощно от нея, ако се извежда в чужбина
« Последна редакция: Август 25, 2019, 12:53:22 pm от akruks »

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #7433 -: Август 23, 2019, 07:41:32 am »
Ще си взема ли успешно изпитът от първия път  :17:

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #7434 -: Август 23, 2019, 12:18:19 pm »
Здравейте, ще ме потърси ли М. според вас?
Като аз го търся, все е много радостен уж, но той мен не ме търси. Отбелязах му този факт и се разфуча нещо, заобяснява се, че го нападам?!?!?! Нещо не го схванах какво стана.. Вижда ли се развитие в комуникацията ни?

elfidka

• Full Member
« Отговор #7435 -: Август 25, 2019, 12:45:10 pm »
щом се развежда, съдът определя при кого да остане детето за постоянно и мисля, че ще остане вкъщи при твоята приятелка
Детето може да ходи

Благодря ти,
имат дело на 11 Септември за сега се е кротнал,  но не може да м се вярвя. По едни време я заплашвше с какво ли не.  :72:

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #7436 -: Август 28, 2019, 02:34:02 pm »
Не, макар че по-правилно е да питаш "Ще ме заведат ли в Париж  от фирмата?"

akruks, давам ОВ- няма да ходя в Париж :(
Благодаря ти!
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7437 -: Август 28, 2019, 02:44:16 pm »
Нашият? Колкото е ваш този двор, толкова и негов, поне докато родителите му живеят там и не е записано черно на бяло, че дворът и къщата принадлежат на мъжа ти. Но не, няма да празнува там, а и е твърде рано да се говори за празнуване- не се знае тогава какво ще е времето, дали ще позволява софра на двора и т.н.

akruks,
Нещата станаха доста интересни в този хорарен въпрос, тъй като има раздвижване.
Онзи ден се разбра че на девер ми, както казала свекърва ми "Хич не му е до празнуване, защото покрай ремонта няма пари за рожден ден. Неговите приятели като станали на по 30 г са го почерпили с по една бира". Което за мен е голямо облекчение, тъй като по това време ще идват родителите ми да помагат за ремонта на апартамента... А и те мислили да се изнасят до средата на септември.. от 1-ви юни са вкъщи. Ебаси ремонта, ебаси чудото... счупили капака на тоалетната чиния, разляха кафе по 2-те стени на коридора + тавана и сега стои там от 2 месеца с петна по стените от кафе.. стъклото на вратата на хола, почти се е откачило от блъскане, свекърва ми само се оплаква как приятелката на девер ми нищо не била чистила и не и била помагала...
Та ще изчакам още 20 дни да видим какво ще се случи.
Отново си 100% точна!
Благодаря ти  :38:

fortunades

• Hero Member
« Отговор #7438 -: Август 29, 2019, 09:49:48 pm »

Значи, бясна съм на фирмата за пазарна оценка на апартамента, който искаме да купим.
И както всичко става в България, така и нас се опитват да ни прецакат.
Правят пазарна оценка на имот, при липса на база данни и забележете "фалшиви" обяви в най-известният сайт за недвижими имоти. Като това определено подбива цената. Утре ще водим преговори с банката и оценителите, но ще се радвам да ми споделите дали виждате, какво ще е развитието на ситуацията и дали ще се наложи да извикаме друг оценител, на който пак да дадем 130лева...
Въпросът който зададох е "Това ли ще бъде окончателната пазарна оценка на апартамента?"
Багодаря!

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #7439 -: Август 29, 2019, 10:05:29 pm »
fortunades, до година падат много цените на имотите. По-добре изчакайте с купуването. По хорара не съм веща и не мога да се включа.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг