Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584517 пъти)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1299
Re: Общи хорари
« Отговор #8025 -: Март 31, 2021, 06:02:41 pm »
Не става ясно кой пита, уж от нейно име, а после въпросът е за сина й, но мисля, че и в двата случая все пак Да.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #8026 -: Март 31, 2021, 06:41:35 pm »
Още вечерта кучето се съвзе и почна да яде, днес си е наред.
Но сме убедени, че му има нещо, трепери понякога, губи апетит, а е на две години.
Водено е на трима ветеринари за кожния проблем и не откриват какво е.
Дано с това да се размине и повече да не ни изкарва акъла така.
браво, а и хорарът дава положителен отговор- ще оживее, Луната от негов 8д в сходящ хармоничен аспект с Юпитер съУ1 за кучето
А Нептун в в негов 1д- нещо токсично да не е яло, дайте му нещо за паразити, да си очисти карантията  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #8027 -: Март 31, 2021, 06:56:52 pm »
Здравейте, пиша от името на моя приятелка, майка на 18 годишен син, на който му предстои завършване и дипломиране. Много е притеснена, защото има проблем с един предмет в училище, заплашва го оставяне на поправителен изпит, което може да му обърка плановете за в бъдеще...Въпроса е Ще завърши ли успешно синът и назован по име? Много ще съм благодарна и аз, и тя за помоща  :-*
Приятелката ли пита, а ти си построила само картата или ти от свое име питаш за сина на твоята приятелка, и това нейно 1-во дете ли е? Ако въпросът е зададен от нея, а синътѝ е нейно първо дете, може да не завърши успешно сега, но не е фатално- навремето двама мои съученика останаха на поправителен и не се дипломираха заедно с нас, една учителка по икономия се заяде с тях и ги остави на изпит чак за есента, в крайна сметка взеха дипломи и кандидатстваха следващото лято, през това време бяха в казармата, единият е икономист, другият инженер, който успешно търгуваше на борсата в Сащ, допреди кризата 2008г.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8028 -: Март 31, 2021, 07:51:38 pm »
Даваме му периодично хапчета за паразити, явно наистина е яло нещо през този ден.
Кучетата ни ядат варено пилешко месо обикновено или кучешки консерви, гранули не искат.
Имат си ваксини и каквото там е нужно, ще му направим и кръвни изследвания.
Днес една мацка ме пита дали е лабрадор, а си е улична превъзходна.
Благодаря на включилите се, ето го като малък:
« Последна редакция: Март 31, 2021, 07:53:25 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #8029 -: Март 31, 2021, 08:41:00 pm »
Голям сладур е - кафяви гащи и бяля блузка  :)

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #8030 -: Април 01, 2021, 11:44:49 am »
Здравейте, пиша от името на моя приятелка, майка на 18 годишен син, на който му предстои завършване и дипломиране. Много е притеснена, защото има проблем с един предмет в училище, заплашва го оставяне на поправителен изпит, което може да му обърка плановете за в бъдеще...Въпроса е Ще завърши ли успешно синът и назован по име? Много ще съм благодарна и аз, и тя за помоща  :-*
Приятелката ли пита, а ти си построила само картата или ти от свое име питаш за сина на твоята приятелка, и това нейно 1-во дете ли е? Ако въпросът е зададен от нея, а синътѝ е нейно първо дете, може да не завърши успешно сега, но не е фатално- навремето двама мои съученика останаха на поправителен и не се дипломираха заедно с нас, една учителка по икономия се заяде с тях и ги остави на изпит чак за есента, в крайна сметка взеха дипломи и кандидатстваха следващото лято, през това време бяха в казармата, единият е икономист, другият инженер, който успешно търгуваше на борсата в Сащ, допреди кризата 2008г.

Благодаря! Тя зададе въпроса, аз построих картата. Нейно първо дете, е да. Наскоро, през септември миналата година роди второто.

akruks

• Hero Member
« Отговор #8031 -: Април 01, 2021, 05:15:20 pm »
Благодаря на включилите се, ето го като малък:
Голям сладур е!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #8032 -: Април 04, 2021, 01:33:22 pm »
Има повреда в отоплителната ни система и от вчера сме на студено,не много ,около 20 градуса е температурата в къщи,но е "хамбар"и не ми е уютно.
Обадихме се на майстора ,за да ни каже кога ще дойде,нямахме претенции за ден през седмицата.Той каза,че ще дойде снощи,или тази вечер.Снощи не дойде .Въпросът ми е :"Х ,Ще дойде ли днес/довечера?"Познавам го и го назовах по има.Изнервя ме това чакане втори ден,не мога да мръдна.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12768
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #8033 -: Април 04, 2021, 02:56:08 pm »
Сафо, час на Юпитер, който има сила в Рак, но е в знак на Сатурн, въпреки късния градус на АСЦ и Сатурн в 7 ми :)
Между теб, Луната, и майсторът, Сатурн няма връзка, не се виждате. Сатурн харесва Козирог, но някакво друго занимание му е излязло или по-добре заплатено, уж. Според, мен преди Луната да смени знака- не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8034 -: Април 04, 2021, 04:37:08 pm »
Благодаря Рени.Аз също мисля,че няма да дойде,има време до "довечера".
Луната ,тоест аз,не харесва Сатурн.Извън хорара,но има връзка:Сутринта около 7:20 гласувахме,а в 11:10 часа ,дъвчайки дъвка,счупих зъб,кътник.Падна ми цяла част.

Рени

• Hero Member
« Отговор #8035 -: Април 04, 2021, 04:39:05 pm »
Сафо, ти, него-не, но той теб- да. Предполагам ще те компенсира.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8036 -: Април 04, 2021, 06:44:20 pm »
Дойде,преди час. ::)Работи все още.
« Последна редакция: Април 04, 2021, 06:46:57 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #8037 -: Април 04, 2021, 07:50:38 pm »
Браво ! Значи това че, Сатурн харесва Луната си е свършило работата. Уча се, още тук, САфо.  ;)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8038 -: Април 05, 2021, 11:49:22 am »
Какво ми дойде до главата!
Профилът във ФБ на моя бивш е хакнат, чатовете му скрийншотнати и пратени на сегашната му изгора, сменяни и трити снимки...
Разбрах го от наша обща позната, и той , и тя си мислят, че съм аз, а и всичко води към мен.
Ще се побъркам, мразя го, ама чак толкова да разбирам от техника или да плащам на хакер.
Няма как да обяснявам подробности , но най ме е яд за тази жена, че също в намесена и не ми вярва.
Миналата седмица и аз , и мои приятели бяхме залети от съобщения за мен, явно е човек , който е много наясно с цялата ситуация.Става вече притеснително. Единствените ми подозрения са за дъщерята на жената, с която е сега. Те живеят заедно и момичето може да е подразбрало с какъв тарикат си има работа майка му.
Ще се разбере ли кой е хакнал профила на А.?
« Последна редакция: Април 05, 2021, 11:51:52 am от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1299
« Отговор #8039 -: Април 05, 2021, 01:17:07 pm »
Не, няма да се разбере, Луната вече без курс, ще си остане така, скрита и не на място в 8 дом, лош дом, лош знак, тайната си остава, с Плутон са правили шушу-шу.
Иначе ти не си приключила с бившия. Още те вълнува, още ти пука. Още е част от живота ти.