Весо,
Изтеглих три карти Таро с въпрос къде да го търсите, каква е причината, как се чувства, ще се върне ли скоро у дома.
Но не ми излезе ясно тълкуване, а по-скоро описание на вътрешното му състояние.
1ва карта - вале жезли, обърната - къде е?
2ра карта - двойка мечове, обърната - защо е изчезнал, как се чувства?
3та карта ми излезе празна ("бяла карта") - какъв ще е изходът от ситуацията?
Първата карта, особено когато е обърната, означава допусната грешка, объркване, неправилно взето решение... Също така човек, който цял живот е прехвърлял отговорността за живота си на другите и който няма нужната зрялост, за да се оправя сам в живота.
Втората карта - съмнения, неувереност какво да прави по-нататък, отчаяние. Обърната също означава неправилно решение. Човек, който е осъзнал, че е достигнал тавана на възможностите си в този живот и е усетил разочарование и пустота.
Бялата карта има две тълкувания - или че човекът, комуто се гледа, не иска нещо да се разбере за него, или че тълкуващият може да не успее да опише правилно ситуацията (нещо като "нерадикалност" в хорарната астрология).
При всички положения, според мен братът на Весо е излязъл в лабилно емоционално състояние, чувствал се е объркан и разстроен, може да не и бил в добра психическа кондиция и да е търсил място, където да остане необезпокояван и да помисли за "важните неща" в живота.
Надявам се, че ще го видите скоро и вярвам в благоприятния изход от кризата - и за вас, и за него!
O:-)