Най-идеално ще стане ако ме приемат да почна успоредно работа по специалността, да си докарвам още малко доход, обаче това вече ми е много далечно.
Ако вече си правила нещо подобно, не изглежда невъзможен този идеален вариант. Позицията на ретро Сатурн на върха на осми и в Скорпион като да съответства напълно и на специалността и на заниманията ти
. Но в картата ти има много неща, които са в последните градуси на знака и има да се случват интересни работи, преди работата. Луна, Венера, Слънце, Марс - все са на четири-пет градуса от ингреси. Не съм добре с времената - не знам това четири седмици или четири месеца е. Ще има качествена промяна на обстоятелствата около теб и кариерата може да не ти е най-важното нещо.
Най-важното е, че Марс ще заплува скоро в свои води, в Скорпион, тъкмо там, където се намира управителят на десети дом. Виждам, че съвпада сега с Арктур - с природата на Марс и Юпитер, много щастлива - вдъхновение, чест и слава, печалби чрез пътувания и успехи в работата пише за нея Соларфайъра. Как пък успя да улучиш точно този час :012: