Аз друго имах предвид, като написах, че има заблуда във връзка с парите- мислиш си, че имаш повече пари, отколкото са в действителност.Случвало ми се е като получа пари и мина набързо да платя всички сметки, напазарувам нещо и после изведнъж започвам да се шашкам, че не ми излизат парите, че някъде са ме излъгали- дори веднъж ходих да се разправям с една касиерка, че ми е взела повече пари за водата, а грешката си беше моя, но осъзнах това няколко часа по-късно у дома, когато на спокойствие пресметнах всичко отначало и както всеки път- парите си излязоха, само дето ги нямаше в портмонето
Организирам за първи път / нямам право на провал /фирменото коледно парти с доста богата и скъпа програма /поканила съм медийно извстни ... / Много се притеснявам дали ще се получи без издънки. Според картата май ще се представя добре и ще мине гладко. Ще се получи ли добре партито ? Как мислите ?
Привет, ако на някой му се занимава с мен Организирам за първи път / нямам право на провал /фирменото коледно парти с доста богата и скъпа програма /поканила съм медийно извстни ... / Много се притеснявам дали ще се получи без издънки. Според картата май ще се представя добре и ще мине гладко. Ще се получи ли добре партито ? Как мислите ?
Привет, ако на някой му се занимава с мен Организирам за първи път / нямам право на провал /фирменото коледно парти с доста богата и скъпа програма /поканила съм медийно извстни ... / Много се притеснявам дали ще се получи без издънки. Според картата май ще се представя добре и ще мине гладко. Ще се получи ли добре партито ? Как мислите
Моля ви да ми помогнете. Преди няколко месеца изчезна котарака на брат ми. Котарака живееше при майка ми, която пожела да запазим това в тайна от брат ми... Днес обаче брат ми решил внезапно, че иска да си прибере котарака и е ужасно ядосан и разстроен задето сме запазил в тайна изчезването на животното. Възнамерява да започне да го търси и аз пуснах един хорар за котаранчо-къде е, жив ли е, какво се случва с него? Въпроса зададох така:" Къде е котарака на брат ми?" С-р на животинчето е Луната, която е без курс и в падащ дом и освен това е извършила опозиция с негов У8-Уран. Те нещата са ясни-ама кажете ми моля ви поне защо е умрял, дали е страдал?
Ох, ама и аз защо все разглеждам всичко изгубено по 2-ри дом?!? Ох, дано сте прави! Брат ми утре започва да го издирва-дано сте прави, дано е жив! Всички изпитваме огромна вина...
2 дом е само за вещи и недвижимо имущество.