Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580504 пъти)

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Re: Общи хорари
« Отговор #2550 -: Декември 16, 2014, 11:54:43 pm »
Аз друго имах предвид, като написах, че има заблуда във връзка с парите- мислиш си, че имаш повече пари, отколкото са в действителност.
Случвало ми се е като получа пари и мина набързо да платя всички сметки, напазарувам нещо и после изведнъж започвам да се шашкам, че не ми излизат парите, че някъде са ме излъгали- дори веднъж ходих да се разправям с една касиерка, че ми е взела повече пари за водата, а грешката си беше моя, но осъзнах това няколко часа по-късно у дома, когато на спокойствие пресметнах всичко отначало и както всеки път- парите си излязоха, само дето ги нямаше в портмонето  :)

В конкретния случай гарантирам, че няма заблуда от такъв тип. Когато/ако се появят, ще докладвам.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #2551 -: Декември 17, 2014, 11:10:19 am »
Привет, ако на някой му се занимава с мен  ???
Организирам за  първи път / нямам право на провал /фирменото коледно парти  с доста богата и скъпа програма /поканила съм медийно извстни ... / Много се притеснявам дали ще се получи без издънки.  Според картата май  ще се представя добре и  ще  мине гладко. Ще се получи ли добре партито ? Как мислите ? ???
« Последна редакция: Декември 17, 2014, 11:13:27 am от tele »

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2552 -: Декември 17, 2014, 11:31:20 am »
Организирам за  първи път / нямам право на провал /фирменото коледно парти  с доста богата и скъпа програма /поканила съм медийно извстни ... / Много се притеснявам дали ще се получи без издънки.  Според картата май  ще се представя добре и  ще  мине гладко. Ще се получи ли добре партито ? Как мислите ? ???
спокойно, ще мине перфектно  ;)
личи си и от картата, че влагаш много енергия в организацията /марс в първи/.

tele

• Full Member
« Отговор #2553 -: Декември 17, 2014, 11:49:58 am »
Благодаря, nerealna, така е за енергията,  Дано си права  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2554 -: Декември 17, 2014, 11:54:28 am »
И според мен нямаш основания за притеснения. Партито ще мине в елегантна "светска" обстановка, без изцепки. Може да е забавно, но с лек привкус на снобизъм или елитарност. Не мисля, че има проблем с организацията.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2555 -: Декември 17, 2014, 12:54:33 pm »
Всичко е ток и жица, Теле. ;)

tele

• Full Member
« Отговор #2556 -: Декември 17, 2014, 01:36:23 pm »
Lilla,  улучваш десятката - Благодаря !

Happy58

• Гост
« Отговор #2557 -: Декември 17, 2014, 02:23:35 pm »
Привет, ако на някой му се занимава с мен  ???

според мен, на това парти ти липсва групата от Астра.ла :) - за подкрепа, не че нещо друго :)

късмет и много усмивки!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2558 -: Декември 17, 2014, 02:39:12 pm »
Привет, ако на някой му се занимава с мен 
Организирам за  първи път / нямам право на провал /фирменото коледно парти  с доста богата и скъпа програма /поканила съм медийно извстни ... / Много се притеснявам дали ще се получи без издънки.  Според картата май  ще се представя добре и  ще  мине гладко. Ще се получи ли добре партито ? Как мислите
Партито ще мине добре, няма за какво да се притесняваш относно организацията, хората ще се забавляват, а ти не, може да те заболи глава от нерви, ако проведеш реч да блокираш неочаквано или дребен проблем с техника, с украсата да имаш, която може да е стара- Мерка и Венера в козирог

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2559 -: Декември 17, 2014, 03:02:18 pm »
Моля ви да ми помогнете. Преди няколко месеца изчезна котарака на брат ми. Котарака живееше при майка ми, която пожела да запазим това в тайна от брат ми... Днес обаче брат ми решил внезапно, че иска да си прибере котарака и е ужасно ядосан и разстроен задето сме запазил в тайна изчезването на животното. Възнамерява да започне да го търси и аз пуснах един хорар за котаранчо-къде е, жив ли е, какво се случва с него? Въпроса зададох така:" Къде е котарака на брат ми?" С-р на животинчето е Луната, която е без курс и в падащ дом и освен това е извършила опозиция с негов У8-Уран. Те нещата са ясни-ама кажете ми моля ви поне защо е умрял, дали е страдал?  ???

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2560 -: Декември 17, 2014, 03:18:09 pm »
Моля ви да ми помогнете. Преди няколко месеца изчезна котарака на брат ми. Котарака живееше при майка ми, която пожела да запазим това в тайна от брат ми... Днес обаче брат ми решил внезапно, че иска да си прибере котарака и е ужасно ядосан и разстроен задето сме запазил в тайна изчезването на животното. Възнамерява да започне да го търси и аз пуснах един хорар за котаранчо-къде е, жив ли е, какво се случва с него? Въпроса зададох така:" Къде е котарака на брат ми?" С-р на животинчето е Луната, която е без курс и в падащ дом и освен това е извършила опозиция с негов У8-Уран. Те нещата са ясни-ама кажете ми моля ви поне защо е умрял, дали е страдал?  ???
Котаракър е прегладнял и сам ще се върне. ;)

akruks

• Hero Member
« Отговор #2561 -: Декември 17, 2014, 03:18:35 pm »
Домашните любимци нали са по 6д, 6д на брат ти е с у-л Юпитер в негов 3д на К3- да не би да е някъде наблизо около дома му, в съседен двор, съседна улица... Юпитер е ретро, в разходящ хармоничен аспект с Луната у1 за брат ти, със Слънцето У3 за него, което е в дома на котето- ще се върне, може съседи да помогнат на брат ти за намирането на котака.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #2562 -: Декември 17, 2014, 03:22:42 pm »
Ох, ама и аз защо все разглеждам всичко изгубено по 2-ри дом?!? Ох, дано сте прави! Брат ми утре започва да го издирва-дано сте прави, дано е жив! Всички изпитваме огромна вина...   ???

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2563 -: Декември 17, 2014, 05:22:56 pm »
Ох, ама и аз защо все разглеждам всичко изгубено по 2-ри дом?!? Ох, дано сте прави! Брат ми утре започва да го издирва-дано сте прави, дано е жив! Всички изпитваме огромна вина...   ???
2 дом е само за вещи и недвижимо имущество.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2564 -: Декември 17, 2014, 06:42:32 pm »
2 дом е само за вещи и недвижимо имущество.
недвижимото имущество е по 4д