Моля ви да ми помогнете. Преди няколко месеца изчезна котарака на брат ми. Котарака живееше при майка ми, която пожела да запазим това в тайна от брат ми... Днес обаче брат ми решил внезапно, че иска да си прибере котарака и е ужасно ядосан и разстроен задето сме запазил в тайна изчезването на животното. Възнамерява да започне да го търси и аз пуснах един хорар за котаранчо-къде е, жив ли е, какво се случва с него? Въпроса зададох така:" Къде е котарака на брат ми?" С-р на животинчето е Луната, която е без курс и в падащ дом и освен това е извършила опозиция с негов У8-Уран. Те нещата са ясни-ама кажете ми моля ви поне защо е умрял, дали е страдал?
Домашните любимци нали са по 6д, 6д на брат ти е с у-л Юпитер в негов 3д на К3- да не би да е някъде наблизо около дома му, в съседен двор, съседна улица... Юпитер е ретро, в разходящ хармоничен аспект с Луната у1 за брат ти, със Слънцето У3 за него, което е в дома на котето- ще се върне, може съседи да помогнат на брат ти за намирането на котака.