Забравих, извинявам се записах се онлайн
Може и да стане- курсове, изпити гледам по 3д- Венера у3 в 10д в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У1 в 6д- вероятно курсът е свързан с работа и кариера. Луната, която е диспозитор на ПФ в 5д е в сходящ хармоничен аспект с нея, в сходящ хармоничен аспект е също с К6, която се явява 4ти от 3ти дом. Единствено последния аспект на Луната не е добър- опозиция със Сатурн, затова не давам категорично Да като отговор на въпроса, а написах, че може да стане.
благодаря.а класирането /теста/ за курса, за което всъщност пита беше ли от значение за записването онлайн? Satin "Ще успея ли да се класирам за един курс, има ограничен брой места, кандидати много, по резултат от тест е?" п.с.извинявай, ако питам много, но искам да видя нептун в първи дом какви ги върши:)
А въпросът ти беше за реално присъствие на курса, така ли?Ако е така, моят отговор показва алтернативния начин за положителна развръзка, като дадох Да, ама не твърдо :012:
Здравейте,Миналата седмица случайно си открих доста голямо образование /като бадем/ в ямката на ключицата ... тази седмица ще ходя на лекар, паникьосана съм от неизвестното и докато чакам реших да ви попитам "Злокачествено ли е образованието ?"
Ще получа ли скоро парите от заплатата си?Под скоро имам предвид в близките 2-3 седмици, т.е. до края на този месец - началото на следващия.
Един хорар за упражнение, после ще дам обратна връзка Ще получа ли скоро парите от заплатата си?Под скоро имам предвид в близките 2-3 седмици, т.е. до края на този месец - началото на следващия.19:26 ч., Варна
мии...знаеш как се тълкува луната без курс- ситуацията продължава, но ако се притесняваш за парите си /предполагам, че е така/, тогава картата би могла да се тълкува с положителен изход за теб. оптимистично ги тълкувам, дано не греша.
Къде е тази Луна 'без курс'?
спокойно, в час си. не е в днешните въпроси :29: