Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584678 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #2820 -: Февруари 08, 2015, 12:47:51 pm »
От една седмица не мога да намеря малката маникюрна ножичка.

Не че е голяма загуба, мога да купя нова, просто ми потрябва сега, а не ми се ходи до магазина само за това.

Зададох следния въпрос: Къде е маникюрната ми ножичка, в коя посока да я търся? Ще я открия ли?

08.02.2015, 11:23 ч., Варна
Посоката е юг, вътре или в близост до вграден уред, до светлинен източник, край електроуреди, телефон, компютър, телевизор, затисната от други предмети, понеже е в 9д има връзка с чужбина, с всички места, които се описват от Юпитер и стрелец. Венера У1 е диспозитор на Луната, която съвсем скоро ще извърши съвпад със СЛВ, би трябвало да се съберете с ножичката.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2821 -: Февруари 08, 2015, 12:59:12 pm »
Ще си взема ли изпита във вторник?
По принцип ще вземеш изпита, но дали ще е точно във вторник, защото Меркурий У5 в 9д е все още ретрограден тогава, а това предполага отлагане, забавяне

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #2822 -: Февруари 08, 2015, 01:28:20 pm »
Къде е маникюрната ми ножичка, в коя посока да я търся? Ще я открия ли?
юг, югозапад. близо до прозорец, врата, в секция. сред тоалетни принадлежности. виж и в някоя дреха , в джоба.
« Последна редакция: Февруари 08, 2015, 01:37:20 pm от nerealna »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2823 -: Февруари 08, 2015, 01:39:15 pm »
Много сте точни и двете!  :)

Пуснах хорара с цел упражнение. Ножичката открих две минути след задаване на въпроса. Преди да го задам, обикалях всички стаи, но нищо никъде не открих. А веднага след като пуснах тоя хорар, станах и някаква сила ме насочи към мястото, където стоеше ножичката.

Не знам как да определя посоката, но мисля, че стаята е с югоизточно изложение, вляво от секцията има прозорец. Хол-всекидневна, който се използва като основна стая и като спалня. Отсреща има стара секция с рафтове - махнах вратичките и сега прилича на етажерка. Върху рафтовете трупам какво ли не. Намерих ножичката по средата на рафта, отгоре й имаше някакви бумаги, нов неизползван смартфон, плюшена играчка жаба, вляво от нея стои колекцията ми от парфюми и декоративна козметика, вдясно - разни дребни нещица, вкл. малка порцеланова кутийка за бижута. Но ако трябва да се локализира най-точно местоположението - под хартиени листи, най-близо до смартфона и зелената плюшена жаба.  ;D

Ножичката е жълта на цвят, ако трябва да се уточни.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #2824 -: Февруари 08, 2015, 01:42:54 pm »
Пуснах хорара с цел упражнение. Ножичката открих две минути след задаване на въпроса.
Има отделна тема за тези хорари:
http://astra.la/forum/index.php?topic=667.msg50429#msg50429

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2825 -: Февруари 08, 2015, 01:45:48 pm »
Мерси, не можах да се сетя, а и бързах да пусна въпроса, докато съм представена от екзалтирала Венера.  :012:

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2826 -: Февруари 08, 2015, 01:46:33 pm »
Не знам как да определя посоката, но мисля, че стаята е с югоизточно изложение, вляво от секцията има прозорец. Хол-всекидневна, който се използва като основна стая и като спалня. Отсреща има стара секция с рафтове - махнах вратичките и сега прилича на етажерка. Върху рафтовете трупам какво ли не. Намерих ножичката по средата на рафта, отгоре й имаше някакви бумаги, нов неизползван смартфон, плюшена играчка жаба, вляво от нея стои колекцията ми от парфюми и декоративна козметика, вдясно - разни дребни нещица, вкл. малка порцеланова кутийка за бижута. Но ако трябва да се локализира най-точно местоположението - под хартиени листи, най-близо до смартфона и зелената плюшена жаба.  ;D

Ножичката е жълта на цвят, ако трябва да се уточни.
аз пък първо писах югоизток, после го поправих на югозапад, защото с есетих, че въздуха се св. със западна посока, а 9 дом -южна.
9 дом -сувенири, подарени вещи, а водолей - син цвят.
близнаци - жълт !  :)

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #2827 -: Февруари 08, 2015, 01:47:42 pm »
Ох тоя ретро Меркурий големи бели ми направи,ами той този изпит вече е отлаган,жива-умряла трябва да отида,Акрукс

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2828 -: Февруари 08, 2015, 01:51:35 pm »
Ножичката нали е по Марс?
Най-близо до Марс се намира Венера - тя е мой сигнификатор, но също така може да описва и вещите, до които стои.

Смартфонът ми е подарен.

Зелената плюшена жаба навремето е купена от мен в комплект с друга такава, но със синьо елече /за момченце/, моята е с розово. Жабата момченце подарих на бившия /тогава настоящ/, жабата момиченце стои при мен.

Част от парфюмите, стоящи вляво, са подарявани, има и купени лично от мен.

nerealna

• Hero Member
« Отговор #2829 -: Февруари 08, 2015, 01:54:46 pm »
естествен сигнификатор е марс, да, но в хорара я гледаме по меркурий, като упр. на втори дом /близнаци/.
меркурий също пасва на ножичката, защото показва малки, но полезни вещи. аспкетът му със сатурн сочи, че е старичка, желязна,
« Последна редакция: Февруари 08, 2015, 01:58:08 pm от nerealna »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2830 -: Февруари 08, 2015, 01:56:28 pm »
в случая е описана от Меркурий във водолей в 9д, дори като писах отговора бях започнала да изреждам под какво би могла да е затисната и започнах с бумаги, но после изтрих и написах за кратко- затисната от други предмети  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2831 -: Февруари 08, 2015, 04:16:23 pm »
Вещта не е изгубена, а по-скоро забравена. А и не е чак толкова ценна, за да я сметна за изгубена и да пусна въпроса в съответната тема. Беше с цел упражнение, защото намерих вещта след броени минути.  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #2832 -: Февруари 08, 2015, 05:38:24 pm »
Вещта не е изгубена, а по-скоро забравена. А и не е чак толкова ценна, за да я сметна за изгубена и да пусна въпроса в съответната тема. Беше с цел упражнение, защото намерих вещта след броени минути.  :)
Няма значение дали е забравена или открадната, въпросът попада към категорията хорари за намиране на изгубена вещ, а в твоя случа за темата към която дадох линк.
Аз също имам хорари, на които отдавна знам отговорите и все се каня да ги пусна там, и все отлагам- ретро Меркурий, какво да се прави  :012:

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #2833 -: Февруари 10, 2015, 08:30:38 am »
скарах се с приятелка. въпросът ми е ще ме потърси ли до края на месеца? /защото аз съм обидена и няма да я потърся в близките месеци/  :-X

така като гледам не, освен това ме вижда в 12тия си дом, значи ме е отписала

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #2834 -: Февруари 10, 2015, 12:26:08 pm »
Ще си взема ли изпита във вторник?

Взех го и то с много добра оценка  :) Браво,момичета  :08: