Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580745 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #3195 -: Май 05, 2015, 06:37:37 pm »
ОВ: Преди малко ми казаха, че не са ме одобрили за работата, а са взели друго момче.  ??? Платиха ми за дните, през които ходех там, но не ме взеха.
Сега видях това, значи все пак си работил там, макар за малко и хорарът е отразил това.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3196 -: Май 05, 2015, 06:48:38 pm »
Моля за мнение по въпрос, който изникна в мен днес, във времето, за което е построена картата.
В. (жена е) говорила ли е с И. (също жена) или с друга тяхна обща позната, на която е казала какво съм/сме си говорили за И. ??
Този вид въпроси и на мене винаги са ми били объркващи, но си мисля, че все някаква информация може да дава картата, макар с ранен АСЦ.
Благодаря предварително на всички, включили се по въпроса ми, за мен е важно да разбера!

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #3197 -: Май 05, 2015, 07:01:09 pm »
Венера,у АСЦ.-ти, е без аспекти,не е намесена в нищо .Луната е в опозиция на Меркурий/говоренето/,Квадрат Нептун-/лъжа,измама,два аспекта за отговор ,,не,,.Венера освен това е и у3производен /говорене/от 7д,без аспекти,още едно ,,не,, .
« Последна редакция: Май 05, 2015, 07:06:42 pm от Oposit »

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #3198 -: Май 05, 2015, 07:20:53 pm »
И аз мисля, че 'не', но ме притеснява неин вмъкнат У3 Меркурий в неин 3 ти, на който предстои да извърши секстил с У11 Уран в неин 1 ви. Също Уран в неин 1 ви я описва, като изнервена, непредсказуема. Ще има още разправии. Последният аспект е негативен с твой У1,2,9 и неин У3, 7,8 - може да преустановите контакти за известно време и/или да не разрешите вземане/даване.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3199 -: Май 05, 2015, 07:21:45 pm »
Благодаря ти много, акрукс!

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3200 -: Май 05, 2015, 07:35:42 pm »
Моля за мнение по въпрос, който изникна в мен днес, във времето, за което е построена картата.
В. (жена е) говорила ли е с И. (също жена) или с друга тяхна обща позната, на която е казала какво съм/сме си говорили за И. ??
Този вид въпроси и на мене винаги са ми били объркващи, но си мисля, че все някаква информация може да дава картата, макар с ранен АСЦ.
Благодаря предварително на всички, включили се по въпроса ми, за мен е важно да разбера!
Преди много време бях разглеждал подобен хорар, на който отговорът беше "да". Твоят хорар е много по-различен като карта, но ще се опитам.
Първо, У7 е Марс, обаче е в заточение и по знак, и по дом (гледан от 7 дом). Може човек да си помисли, че този човек може да лъже. Няма връзка обаче с Нептун (по лъжите, заблудите), а Уран в 1 дом я прави по-скоро непредсказуема, отколкото склонна към измами. Меркурий обаче като съУ3 във вмъкнатия знак там може да описва друг човек, част от близкото обръжение на В., който може обаче да е намесен в тази история. Не знам И. по кой дом да я разглеждам. Хубавото е, че няма планети в твой 12 дом, така че е много възможно да не се крие нищо от теб. Мисля, че с този ранен асцендент е възможно да разбереш нещо, което да обезмисли съмненията ти.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #3201 -: Май 05, 2015, 07:42:15 pm »
Ако последният аспект е куинконс, какъв ще е изходът в хорара?
п.п.Питам за лични наблюдния, ако имате такива. :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3202 -: Май 05, 2015, 07:43:37 pm »
И аз мисля, че 'не', но ме притеснява неин вмъкнат У3 Меркурий в неин 3 ти, на който предстои да извърши секстил с У11 Уран в неин 1 ви. Също Уран в неин 1 ви я описва, като изнервена, непредсказуема. Ще има още разправии. Последният аспект е негативен с твой У1,2,9 и неин У3, 7,8 - може да преустановите контакти за известно време и/или да не разрешите вземане/даване.
Да, В. е изнервена защото е натоварена с много ангажименти, които не иска да сподели с други, за да обере сама лаврите, а с И. не са приятелки, всъщност И. още фигурира сред приятелите на В. във Фейсбук, но от миналата година е в противниковия лагер на В., която казва, че от тогава не поддържат никакъв контакт- поне във Фейсбук се вижда, че взаимно от година не са си харесвали и коментирали публикациите. Но понеже днес видях, че И. е публикувала на стената си материал, свързан с общо наше занимание, като в същото време е блокирала другия ми профил, с който попадах сред нейните Фейсбук приятели, а в неделя говорих с В., че отдавна И. не е публикувала нищо на стената си, че я следя от друг мой профил, след като навремето блокира официалният ми профил. То стана сложно за обяснение, но накратко е това.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3203 -: Май 05, 2015, 07:47:26 pm »
Ако последният аспект е куинконс, какъв ще е изходът в хорара?
п.п.Питам за лични наблюдния, ако имате такива. :)
при любовни хорари не е благоприятен изход

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #3204 -: Май 05, 2015, 08:19:26 pm »
A работни?

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #3205 -: Май 05, 2015, 09:13:53 pm »
Да, В. е изнервена защото е натоварена с много ангажименти, които не иска да сподели с други, за да обере сама лаврите, а с И. не са приятелки, всъщност И. още фигурира сред приятелите на В. във Фейсбук, но от миналата година е в противниковия лагер на В., която казва, че от тогава не поддържат никакъв контакт- поне във Фейсбук се вижда, че взаимно от година не са си харесвали и коментирали публикациите. Но понеже днес видях, че И. е публикувала на стената си материал, свързан с общо наше занимание, като в същото време е блокирала другия ми профил, с който попадах сред нейните Фейсбук приятели, а в неделя говорих с В., че отдавна И. не е публикувала нищо на стената си, че я следя от друг мой профил, след като навремето блокира официалният ми профил. То стана сложно за обяснение, но накратко е това.
Разглеждам само В. по ДСЦ, за да не се объркам, а и нямам опит в такъв тип хорари. Последния мажорен аспект на У1 за В. Марс е бил тригон с Плутон твой У3, та затова не мисля, че е говорила с някой друг, освен с теб. Имаме и вмъкнат знак, което се тълкува, като ограничаващо контактите. Повече ме притеснява ситуацията, която предстои по картата. Повтарям се, но си е факт. Развитието на въпроса и крайния резултат не са хармонични.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3206 -: Май 05, 2015, 09:16:14 pm »
akruks, по-добре не гледай кой и какво пише във Фейсбук. Никога не можеш да знаеш точно кой влиза в акаунта и дали и друг човек няма достъп до него. По-важно е дали някой е приятел с друг в реалния живот, не в разни социални уж мрежи.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3207 -: Май 05, 2015, 10:23:28 pm »
A работни?
нямам преки наблюдения, за работни съм гледала мажорни аспекти винаги

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3208 -: Май 05, 2015, 10:31:11 pm »
За здравните хорари знам, че куинконсът показва някакво нагаждане, компромис.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3209 -: Май 05, 2015, 10:32:50 pm »
Повече ме притеснява ситуацията, която предстои по картата. Повтарям се, но си е факт. Развитието на въпроса и крайния резултат не са хармонични.
Няма място за притеснение, питам за минало действие, гледат се отминалите аспекти.
Луната У4 за В. в сходпяща опозиция с вмъкнатия Мерк, а после с У3, много добре описват това, което ми каза днес, че нямала възможност за срещи и разговори покрай грижите за внучето през седмицата, а от неделя сутринта, когато се видя с мене, е с мъжа си на село и освен с него с друг не е говорила- това ѝ бяха думите днес, и дано не съм я засегнала с моя директен въпрос, дали е говорила с И.  :-X