Веско не се самонавивай , много неща може човек да си мисли , но докато не изплува истината някой ден , всичко от твоя страна е само предположение или вътрешна тревога.
Знам, че е така, но колкото повече време минава, толкова повече имам чувството, че ще изтрещя.
Преди малко ходих пак до 2 РПУ, този път успях да намеря полицая, който се занимава със случая за брат ми. Каза ми, че ако колегите им от Пасарел имали съмнения, щели да изпратят искане да се направи анализ, обаче щом не са го направили, значи са наясно чий е трупът (което ми се струва странно, понеже от това, което прочетох в пресата, още не се знае дали е на мъж или на жена и дори не е целия, май само гръдния кош е намерен и не помня какво още).
За международно издирване каза, че не са го пуснали, понеже нямали съмнения, че може да е напуснал страната, по простата причина, че е без лични документи (което според мен не е пречка някой да мине границата, макар и нелегално).
Благодаря, romantica! Това, което ме тревожи е, че вечерта, когато брат ми си изгори картините, после си помислих да не вземе да се случи нещо лошо с него и два дена след това изчезна. Та не знам дали пък аз с мислите си да съм предизвикал да се случи така.