"Тази година ще се разведа ли с мъжа ми?" Веднага ми направи впечатление Юпитер на ДСЦ, любопитна съм как се тълкува в хорара...Това новолуние съвпадна с моя ДСЦ и неговия ИЦ,но честно казано не допусках по никакъв начин това, което се случва от вчера...Благодаря ви ако успеете да се включите.
Сега се разбра, че проблемът не е в бойлера, а е от някаква тръба.Това, че Луната е без курс, не значи, че трябва да се пита пак, когато Луната смени знака. Напротив даже, щом веднъж е питано, не трябва да се пита пак същото в близките 2-3 месеца.
Луната е без курс, което може да показва, че положението ще остане същото, каквото е сега. Между У1 и У7 не предстои напрегнат аспект, освен това Уран е в знака на Слънцето. Между Венера и Плутон, У3 за вас, предстои опозиция - по-вероятно е да спрете да си говорите.
Момичета утре съм на интервю за работа , как ще минеспоред вас.
Сега се разбра, че проблемът не е в бойлера, а е от някаква тръба.
Veselin и Karmen - В хорарите ви Луната е без курс .Изчакайте да смени знака и питайте пак
Не, няма да се разведеш тази година, Луната е без курс, Уран у1 в разходящ квадрат с Плутон У9, Меркурий У4 е ретро.Юпитер е в 6д и на малко повече от 2гр, което е допустим орбис за съвпад с куспида, каквато е ДСЦЮпитер У10, съУ1 ще извърши тригон с Уран У1, така че ще запазиш статуса си в обществото.
Щом Луната е без курс, значи това отговаря на "профила" на въпроса.