Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580773 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
Re: Общи хорари
« Отговор #3405 -: Юни 07, 2015, 05:44:51 pm »
Уран , а ти защо го усети? как го усети?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3406 -: Юни 07, 2015, 06:32:30 pm »
Погледнах в чата. Мисля, че часът е точен. :)
Има лек нюанс във въпроса й. Има друг, който й мъти мозъка и е чужденец. Ще се наложи ли да напусне града/страната?
Каратата е радикална, понеже отразява вярно ситуацията със сестра ти, гледана по 3д- Луната У9 за нея е извършила опозиция с Венера У1, У8 за сетсра ти- след този аспект едва ли ще напусне страната, дори може да е прекратила флирта с чужденеца.
Предстои Луната да извърши хармоничен аспект със Слънцето У10  за сетсра ти, с Марс У7 за нея и последно с Уран У4, с този пренос на светлина съвсем скоро може да промени социалния си статус, но дори без брак в крайна сметка ще се кротне у дома с партньора си.

Happy58

• Гост
« Отговор #3407 -: Юни 09, 2015, 04:55:50 pm »
точно за понеделник го пресметнах, но не посмях да го напиша, че не винаги съм точна с времето  :)

е, този път го пиши - ТОЧНА - вчера, понеделник, братовчедка ми взе паспорта, днес вече е при мен.
Акрукс, ако помниш, беше споменала за пътуването на дъщеря ти и аз казах, че като тръгна, ще пусна карта за часа на отлитането. Ще пусна картата в темата за елекциите - предполагам, че там й е мястото.

Иначе, днес Мерка яко ми се надсмиваше - където и да пипна, все по няколко пъти трябваше да го правя, а когато става въпрос за пари, то си е натоварващо :) В крайна сметка, купих и уредих всичко.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #3408 -: Юни 09, 2015, 07:04:47 pm »
здравейте,
Ще взема ли утрешния изпит  ???
Благодаря ви

akruks

• Hero Member
« Отговор #3409 -: Юни 09, 2015, 07:10:15 pm »
здравейте,
Ще взема ли утрешния изпит 
Благодаря ви
втори път ли се явяваш?

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #3410 -: Юни 09, 2015, 07:24:38 pm »
втори път ли се явяваш?

не 1-ви

valski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #3411 -: Юни 09, 2015, 11:55:35 pm »
Моля Ви  :'(  кажете: ще изтържа ли на напрежението в службата? Нямам алтернатива и  ме е страх да напусна, а е ад

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #3412 -: Юни 10, 2015, 12:10:58 pm »
здравейте,
Ще взема ли утрешния изпит  ???
Благодаря ви
Да, ще го вземеш, но с по - ниска оценка. Изпитващият ще е добре настроен към теб или очаквай помощ от човек представен по седми дом.  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3413 -: Юни 10, 2015, 01:06:11 pm »
не 1-ви
Плутон У1 ретро, Сатурн У3 ретро, на Луната предстои само един аспект и то нехармоничен... мъка  :)
Но дано си го взела вече и се черпиш!  :29:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3414 -: Юни 10, 2015, 01:13:52 pm »
Моля Ви  :'(  кажете: ще изтържа ли на напрежението в службата? Нямам алтернатива и  ме е страх да напусна, а е ад

Според мен ситуацията в сегашната ти служба няма скоро да се подобри, очертава се още напрежение. Опитай се да потърсиш друга алтернатива, ако е възможно. На това място ми изглеждаш много зависима от други хора и техните решения/настроения. С повечко адаптивност би успяла, но това трошене на нерви не може да продължава вечно.

От друга страна, с такъв акцент върху мутабелни знаци напрежението може по-бързо да отмине. Но после пак ще го има.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3415 -: Юни 10, 2015, 01:25:51 pm »
Асцендентът е още ранен - изглежда по-добре да не прибързваш с каквото и да е решение.
Иначе, на Луната ѝ предстои да направи като последен аспект квадрат с Марс, У4 от 6 дом - много вероятно напрежението в крайна сметка да остане.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3416 -: Юни 10, 2015, 01:29:44 pm »
Вътрешно е с желание да напусне, но не смее, тя си знае защо. Изпитва емоционален дискомфорт на работното си място, вероятно много дрязги се създават и това я товари психически.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3417 -: Юни 10, 2015, 01:34:45 pm »
Мерка У1 е още ретро и върви към опозиция със Сатурн У6, но няма да успее да стане точна, вместо това, като тръгне директен, ще направи секстил с Уран, също У6 - може да реши с известни усилия от нейна страна все пак да остане.
valski, в момента имаш ли финансови проблеми заради работата си? Питам, понеже Меркурий идва от квадрат с Нептун У8, а като тръгне директен, пак ще направи квадрат с него, а чак след това секстил с Юпитер, също У8. Освен това да не забравяме, че Нептун е в 7 дом, може ние да се подведем и да дадем грешен отговор.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3418 -: Юни 10, 2015, 01:57:39 pm »
Моля Ви кажете: ще изтържа ли на напрежението в службата? Нямам алтернатива и  ме е страх да напусна, а е ад
Картата добре те е описала- представена си от ретрограден Меркурий У1, У2, съУ10 в 10д- вероятно имаш и финансови ограничения/неуредици и това допълнително те изнервя, принудена си да търспиш ограничения в службата, но скоро тъмните облаци ще се расеят- Меркурий ще извърши секстил с Венера У10. Абстрахирай се от интригите на твоите колежки, които гледат да те разкарат и пренасочат към друга работа, уж за повече пари- Луната У11 в разходящ съвпад с Нептун У7, 8 в 7д, и си гледай твоите интереси- помни сходящия секстил на У1 с У10 и ПФ на МЦ, Венера У10 е също у-л на ПФ
МЦ в телец- в банка ли работиш?  :)

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #3419 -: Юни 10, 2015, 05:32:58 pm »
Ще взема ли изпита по органична химия втора част на 15.06.2015г. Явявам се вече за не знам кой си път...