Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584481 пъти)

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
Re: Общи хорари
« Отговор #4335 -: Октомври 02, 2015, 08:22:47 pm »
А. има ли стаени негативни чувства към мен, които прикрива. Например неприязън, яд, омраза. И дали отношенията ми с този човек окончателно са приключили, дори на приятелско ниво. От дълго време тези отношения  "висят" неизяснени.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4336 -: Октомври 03, 2015, 02:57:12 am »
Да ти кажа, не ми се струва много читава колежката Х, въпреки всичко. Не е с пари проявата, а с не присъствие в уч. часове.
А, то било колежка, аз в мъжки род коментирах  :)
И пак с пари е свързано, нали за 5 неизвинени отсъствия спират детските надбавки.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4337 -: Октомври 03, 2015, 03:01:45 am »
А. има ли стаени негативни чувства към мен, които прикрива. Например неприязън, яд, омраза. И дали отношенията ми с този човек окончателно са приключили, дори на приятелско ниво. От дълго време тези отношения  "висят" неизяснени.
Чувствата на А. към теб са приятелски- Венера У1 за теб в негов 11д и във взаимна рецепция със Слънцето У11

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #4338 -: Октомври 03, 2015, 02:52:45 pm »
akruks, мдаа права си! Това ми отбягна, защото при проверка на дневника отсъствия не забелязах, а ученичката де факто я няма! Странна практика за "задържане" на ученици - не се пишат отсъствия, за да не се спират детските, но постоянно се пишат слаби оценки :o Откъдето пък се получава и пълна демотивация за учене.
*гати и кривото образование в тая държава!

WhiteRose

• Full Member
  • Публикации: 213
« Отговор #4339 -: Октомври 03, 2015, 03:17:00 pm »
Мерси, акрукс.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #4340 -: Октомври 03, 2015, 04:31:25 pm »
Детето ще бъде ли доволно в тази ясла? (Питам, че баща й държи да я местим)

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #4341 -: Октомври 03, 2015, 04:36:32 pm »
Свеки ще продаде ли апартамента най - накрая...  :91:  приличат си с горната, защото зададох въпросите в рамките на 2 мин...

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #4342 -: Октомври 03, 2015, 07:13:57 pm »
За да е радикална картата в рамките на три дни може да се задава само един въпрос. Хайде, и по един на ден да е....но през две минути - това е несериозно.

Според мен радикална е само първата карта за детето. То е описано от ретро Мерк в твоя 8 дом. Ще прави и квадрат със Сатурн, по-нататък и опозиция с Уран. Не, няма да му е добре. Може да се бунтува и да не приема да ходи в другата ясла.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #4343 -: Октомври 03, 2015, 07:20:53 pm »
За да е радикална картата в рамките на три дни може да се задава само един въпрос. Хайде, и по един на ден да е....но през две минути - това е несериозно.

Според мен радикална е само първата карта за детето. То е описано от ретро Мерк в твоя 8 дом. Ще прави и квадрат със Сатурн, по-нататък и опозиция с Уран. Не, няма да му е добре. Може да се бунтува и да не приема да ходи в другата ясла.
Да, така е, права си! За първи път ми се случва подобно нещо.. Мерси много!  :58:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #4344 -: Октомври 03, 2015, 08:35:49 pm »
Моля за помощ по този хорар - "Х. лъже ли относно това, което знае за У.?" Въпросът го задавам аз - работя заедно с Х, а У е ученик. Назовала съм ги по имена.

Въвлечена съм в една ситуация, в която ми е много интересно да разбера кой лъже ::) Засега всичките ми подозрения клонят към Х, но май хорара показва обратното :o

PS. Може би правилно не задавам въпроса, но не знам как по-ясно да го формулирам.

Не харесваш Х. Напряга те нещо. Ако беше мъж, щях да предположа ревност. Луна- та идва от опозиция с теб и сигнификатора на У и току- що е направила тригон със сигнификатора на Х. В конкуренция ли сте? Х е в по- силна позиция и с авторитет. Опозоцията, за мен, е конфликт. В конфликтите истина няма.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #4345 -: Октомври 04, 2015, 12:57:47 am »
Не ми допада никак, честно казано. Някога ми беше преподавателка, имала съм конфликт с нея, ползваше разни манипулации като учител, само за да покаже властта си над учениците. Пример - изпитва ме единия час и ми поставя 6, след един ден отново ме изпитва и ми поставя 3, след което започват подигравки от нейна страна. Сега съм с ръководни ф-ции спрямо нея и отново се опитва да окаже контрол без да има квалификацията за областта, за която аз отговарям. Държах се учтиво, но вече я игнорирам!
« Последна редакция: Октомври 04, 2015, 01:00:27 am от romantica »

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #4346 -: Октомври 04, 2015, 06:21:47 pm »
Въпросът ми е ще се обади ли ...ще продължим ли общуването online(в skype)? Благодаря!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4347 -: Октомври 04, 2015, 06:53:25 pm »
Има вероятност да ти се обади, понеже Луната ще направи секстил с Юпитер, У1 за теб и У3 за него.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #4348 -: Октомври 04, 2015, 10:21:15 pm »
Предстоящият квадрат на Луната с Нептун У4 в 3д показва, че търсената вещ не е открадната, а е изгубена поради разсеяност
Плавниците са описани от Сатурн У2 в 12д- старички са, черни/тъмни на цвят,  може да са изхабени, но имат сантиментална стойност за теб, добре скрити са например в помещение, където държите лекарства, алкохол, бензин и всякакви горива, фотографско оборудване, както и всички места, свързани с риби и Нептун- може да си ги забравила на морето някога си...
Юпитер У1 и диспозитор на ПФ е в сходящ квадрат със Сатурн У2, Луната е в сходящ квадрат с ПФ, така че може да не ги намериш, но има все пак подкрепящи хармонични аспекти, като например последен хармоничен аспект на Луната с Уран У3, хармоничен сходящ аспект на Луната със СЛВ, както и сходящ съвпад на Сатурн у2 с Марс У5, а 5д описва края на въпросите по 2д- може приятели, брат/сестра да ги открият

Акрукс, този хорар е от една година и няколко месеца. Но едва тази сутрин се разнищи.  :012: Сантименталните ми плавници се намериха. След една година, хора! Намерени са от баща ми и майката на седмодомието.
Добре скрити и затиснати в помещение, което е предвидено за части от музикални инструменти на седмодомието. Затиснати с въпросните части. Покрай офанзивата с почистването на моето седмодомие, ръчкането да изхвърли всички ненужни и счупени барабани - тогава се намериха. По Нептун - музикални инструмени.
Само там не подозирах, че могат да бъдат. Това място не проверих тогава, защото изначално го изключих като вероятно. Там чужди вещи не се допускат. Явно седмодомието ги е засукало в работилницата си за барабани.
Бреееей, ще си ги окача някъде да си ги гледам и да им се радвам. Другата година ще си ги ползвам с кеф. Имам нови и много шаренки, красивички са, с тон с циклата ми за гмуркане са. Но тези са си класика, любими.  :08:

Диянка също имаше предположение за плавниците - да си купя нови. Аз така съм направила. Но исках да оставя връзка за Акрукс. Това с нептуновите бойни полета е било много на място, но никога не съм допускала, че ще ги намеря в стаята с барабаните. Кой знае още какви  липсващи антики ще лъснат. Утре и аз ще се гмурна там, може някое съкровище да си намеря.  :012:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #4349 -: Октомври 04, 2015, 10:33:02 pm »
Барабаните са си марсов инструмент, Сатурн в марсов знак — връзва се като цяло.