Благодаря за включванията. Да, сатурн е във везни (10 гр), мерка е на 17, а юпитер на 14 гр ( следователно само 3 гр между мерка и юпитер ,орбис между плутон и меркурий- 6 гр). Стелиума е във 2-ри. Наситина тези меркове са добри в бизнеса. По принцип не харесвам много везнишки акценти (особено слънца), но пък имам и друга приятелка с меркурий във везни , където също ми харесва начина и на мислене. И двете са деви, първата със стелиума е дева, ац дева. Следователно мерка и е доста важен. Забелязала съм, че понякога изпада в по-депресивни периоди ( като мисли) , но друг път е доста позитивно настроена като нагласа. Като цяло много вярна и обективна преценка за събития и хора ( според мен проницателност по плутон) и липса на двуличие, по-скоро искрност ( тук визирам сигурно и луната в овен). Завършила е икономика, в момента е брокер и финансов анализатор на световните пазари , работи в такава международна компания. Иначе икономиката като чист вид не я харесва особено, интересно и е брокерството, заради риска и предизвикателставта. Иначе мерка във везни дава и афинитет към изкуства- тя например е голям фен на музиката и фотографията.