Преди два дни този педалист Юпитер, преди да врътне обратно в опозиция към Винетката ми, подкрепен от тригон нa Сатурн, който ми е в каре към Слънцето, а този гей в куинкунс, ми натресоха глоба за куче без повод. Глобата ще е двойна, защото кучетата са две и съм бясна, защото трима нещастни педерастчета -двама общинари и едно изпразнено пацулче в полицейска дрешка ми изcкочиха в засада ,незнайно откъде, баш когато се прибирам от дълга разходка и пускам кучетата до блока ми без да спирам -преминавайки, прибирайки се, почти на прага. Бях бясна и доста виках, държах се арогантно, но едвам се сдържах, защото исках да ги бия всъщност, заради туй мисля ми спретнаха акт. На база на собственото си комплексирано его, нищожество, че една жена им е крещяла без всякakво уважение а те ,като най-големите мишки се криеха и ми напuсаха акт точно на входа, където притежавам част от земята и плащам данъци за жалките им 300левови заплатки .Но да, те се реваншираха за жалката си поругана същност слагайки ми несправедлив акт на стойност 1 3 от заплатата им вероятно. Бясна съм ,защото това не са кучета които излизат само за 3 минути да акат зад блока, а са разхождани ежедневно с часове и по някакъв малшанс обират парсата за други прегрешения. При това те не са мои и не наторяват ежедневно междублоковото пространство. Първо питаха за чипове после за документи, но не гледаха документи ,нито чипове а ми спретнаха постановка, че ми правят полицейска проверка. Всичко се разви на лична основа, този филм на жалки комлексирани мъжлета към една жена съм го гледала неведнъж.. Тр Марс е бил ву Меркурия натален а тр Меркурий в каре към наталния Марс в Овен. Педерасти, два дни исках да ги бия ,особено ако можех да хвана малкият нещастник без униформа и да да го довърша от унижение набивайки го. Та това за щедрия чичак Дупитер и за другия нещастен г ъ з Сатърчу. Да им се взривят кривите небеса дано Педалисти!!!