Бенефик, дръжки. Това нещо ми е минало през нат. Луна наскоро. Освен с много работа за лудо, с друго не го свързвам.
Според индийците съвпадът на транз. Юпитер с нат. Луна се счита за труден период.
А при теб по същото време Сатурн минава през нат. Марс и активира наталната т-квадратура.
Юпитер в тригон към нат. Меркурий ми донесе успех на конкурс за работа и впоследствие преминаване на друга работа. Всичко се случи с голяма лекота и съобразно моите планове. Но след започване на нова работа започнах да изпитвам противоречиви чувства и не съм сигурна дали това място е за мен и колко време ще остана, има ли някаква перспектива там или всичко е работи за лудо. В момента по никакъв начин не усещам тригона (точен!) на Юпитер с нат. Венера, вкл. и във финансов план - наскоро не съм вземала по-висок хонорар, засега не се и очертава, от старата работа не получих нито премия, нито обезщетение, на новата работа не съм договорила по-висока заплата - работиш с удължено работно време и в отровен колектив за същите пари, психическото натоварване е в пъти по-голямо, най-вече заради негативизма на обкръжението.