Фактите винаги са 'такива', въпросът е как ги виждаш, а твоето ако не е краен оптимизъм не знам кое да е
Много го обичаш Юпитер и си готова винаги всячески да го оправдаеш, ама както каза монетата има две страни, та и той така...
Вярно е имам присантиман към неговата природата, защото най-силно ми импонира на мен самата, но погледни от по-широк ъгъл, споделеното от Грег и ти самата ще видиш къде е Юпитер в изказаното. Разбира се, гледа се натално как е поставен, доколко натива е Юпитерианец и знакът, през който транзитира. Сега Юпитер е в Скорпион, в собствен труплицет и при натален синхрон със същия нещата ще са едни при някои, други при другите, нали ? И все пак с него е леко
В момента последната квадратура на Сатурн с всички Слънца в 28-29 * от Подвижния кръст ме прати в леглото( и хем го сънувах това), но понеже съм корава глава, ходих на веселба в събота вечер- значи, в кой е кривия тук- аз или Сатурн ? Обаче , 2 дни като съм в леглото свърших доста полезна работа и то в "рамка/таблица" или всяко зло за добро- Юпитер ми е тригон с Меркурий, приех 2 консултации извън заплануваното-ха, ха, ето го работят заедно Сатурн и Юпитер.