Автор Тема: Транзити на Юпитер  (Прочетена 530855 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2150
Re: Транзити на Юпитер
« Отговор #1890 -: Юли 14, 2025, 08:19:51 pm »
Знам, че една птичка пролет не прави, но все пак забелязвам оживление на много фронтове- снощи писа и бившия - поне от 4 месеца беше зачезнал,  срещнах и един отдавнашен фен и си изпродадох ненужното от гардероба.
Колкото до разширението, мога да кажа само- А, дано.
Въпреки че ям като разпрана, съм 50 кг, болезнено слаба. Не само аз, ами и родата сме като манекени. Ядем по много, без ограничения и пак сме вейки. Аз обикновено лятото качвам, спокойствие , не ходя толкова, сега всичко ми е голямо и се чудя какво да обличам.
« Последна редакция: Юли 15, 2025, 04:13:12 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7907
« Отговор #1891 -: Юли 15, 2025, 08:52:02 am »
Корея,аз също не съм забелязала транзита на Юпитер през асц,1ви дом да ми увеличи теглото,но понеже съм с Луна в 1ви,а тя управлява течностите в организма,започнах леко да се подувам,тук-там,например-клепачите над очите,при пръстите на краката... Но то е и от възрастта,защото нямам спомен при предишен транзит,да съм имала такива изменения. :)
А за сетилите се бивши,мисля Меркурий да набедим +Венера в близнаци.
« Последна редакция: Юли 15, 2025, 08:53:35 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14051
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1892 -: Юли 15, 2025, 06:54:58 pm »
Корея, това с бившите – писане и случайна среща, е по ретро Меркурий, вече си действа.

Корея

• Hero Member
« Отговор #1893 -: Юли 15, 2025, 07:07:38 pm »
Хубаво, че влизам в Тик Ток, та от разни астроложки там разбрах за ретрото на Меркурий, съвпада Сатурн/ Уран и разни там лунации.
Хептен съм зарязала астрологията, само за боя/ подстригване гледам къде е Луната, че верно не ми хваща цвета на водна Луна, та тогава и забелязах за Юпитер.
Сафо , и при мен килограмите са задържана вода, не тлъстина. Преди ми се случваше в дните преди МЦ, вече и тоз дерт отпадна.😀
Благодаря, Акрукс, навярно от това ще е, той е и шавлив Близнаци.
« Последна редакция: Юли 15, 2025, 07:09:28 pm от Корея »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4654
« Отговор #1894 -: Юли 15, 2025, 10:43:11 pm »
 Сафо, засмя ме, като знам, че си категория Комар. ;) Не вярвам да си задържала и грам, а и Корея имам спомен да е категория Комар. Виж аз с у1 Дупитер си имам усвоен тонаж. ;D Ама ако е само от задържана вода-все от нейде ще ви чукне Сатурн и ще изревете ,излейте водата. ;D Сатурнови чада сте ,няма страшно. :D Иначе сериозно, всичко зависи от силата на нат. Юпитер. Моят е у1, хронократор тази година,но е толкова слаб,ретрограден,без грам достойнства,че по-скоро или го нямам, като бенефик или е прикрит малефик-нищо не е произвел. Ако имате хубав Юпитер може и да намаже човек нещо.Доказано нищожество е при мен, дори не помня добро настроение или емоционална експанзия при транзит през 1ви. Минава големия кораб и заминава, моя Мария Селесте-призрачният кораб. ;D

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12842
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1895 -: Юли 16, 2025, 11:50:10 am »
Задържането е по Сатурн, освобождаването по Юпитер. Оста 2-8 дом, приемаме- отделяме. Управителите какво и защо. Излишество на вода, планети във Вода наранени от Марс, Сатурн, Слънце/Марс, намаляваща Луна, Меркурий Риби, Рак, Скорпион, Марс Рак, Риби, Скорпион, Слънце Риби, Рак,Скорпион, извън секта. Аналогично и с планети в Земя за задържане.
Луна със занижен статус е отговорна с теглото, тя е свързана с ежедневния биоритъм на тялото.
Не е в природата на Юпитер да вреди, в т.ч. и с излишни килограми. Той е сангвиник и уголемява и раздува мироглед, философия, усещането за бъдеще, истината религиозна принадлежност. Бях споделила преди време, ако не се разширяваме навън, извън личното по Юпитер, ще се разширяване тялом, навътре. В медицината как функционира хипофизата, оттам и растежа черен дроб, кръвта, бели дробове. Транзитът на Юпитер в Рак няма как да носи негативни прояви, особено сега, току-що изгрял, млад, топъл- дарител на живот, оплождащ, съзидателен, предлагащ лесно снабдяване за нашите физически, материални, умствени и духовни нужди, поне до първа стоянка.

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #1896 -: Юли 16, 2025, 02:41:01 pm »
Голямата дъщеря е с АС в Близнаци и с Юпитер в 1-вия градус на Рак, качи килограми откакто дупитер налази нейния 1-ви дом. То кълки, то дупе... Действително втора година не спортува редовно, преди бягаше всеки ден по 5км., сега рядко обува маратонките. И шест месеца приемаше лекарства и витамини за анемията, преживя сериозен стрес през септември, докато излязат резултатите от колоноскопия и биопсия, и ние покрай нея. Водолейка е, на една дата със Сафо, като мине Сатурн през 1-вия им дом ще ги стегне и отслабне, преживяно от мен два пъти  :)

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1897 -: Юли 16, 2025, 02:54:36 pm »
Акрукс, направо ме "успокои" и аз пия лекарства и добавки за анемия и не спортувам, колкото преди, защото от анемията не ми стигаха силите, а сега гледам да се храня по-редовно и полезно, за да забързам оздравяването.Не знам кога е изгрял Юпитер, но от седмица съм по-добре, все пак ми е у1. пс: в гугъл излиза 13 юли да е изгрял Юпитер, а дано е останало нещо добро у него и просветне.
« Последна редакция: Юли 16, 2025, 03:10:44 pm от Ребека »

Рени

• Hero Member
« Отговор #1898 -: Юли 16, 2025, 07:06:17 pm »
Никой не се ражда дебел без значение какъв му е Асц. До 12 г възраст при всички Юпитер е минал през Асц, значи 8 млр души са станали дебели, до 7 г възраст Сатурн е минал през някой от ъглите и е виждал Асц, значи 8 млр души са отслабнали ?
Сафо, ти с колко напълня изминалата една година с Юпитер в Близнаци,а преди 12 г, а преди 14 г ?
Корея, ти с колко напълня преди 12 г с Юпитер в Рак, а преди 14 г и с колко отслабна със Сатурн във Везни ?
Акрукс, ти на всеки 12 г  ли напълняваш, с Юпитер в Дева и ако е така чакаш 28 г, за да отслабнеш ?
Ребека,  и аз, и ти сме с Юпитеров Асц, с Юпитер, който вижда Асц и ъглов, само това стига, за да е добър. А, при теб има и още плюсове. Това че е в Близнаци не му сваля ранга. На 3 г била ли си 30 г ?
Момичета ?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7907
« Отговор #1899 -: Юли 16, 2025, 07:23:11 pm »
Корея,аз също не съм забелязала транзита на Юпитер през асц,1ви дом да ми увеличи теглото,но понеже съм с Луна в 1ви,а тя управлява течностите в организма,започнах леко да се подувам,тук-там,например-клепачите над очите,при пръстите на краката... Но то е и от възрастта,защото нямам спомен при предишен транзит,да съм имала такива изменения. :)
А за сетилите се бивши,мисля Меркурий да набедим +Венера в близнаци.
Рени,не съм напълняла заради Юпитер,чети ме бавно,моля! ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #1900 -: Юли 16, 2025, 07:33:34 pm »
Сафо, риторичен ми е въпросът. Знам, че не си напълняла и няма да напълнеш при никой транзит на Юпитер. :)

Корея

• Hero Member
« Отговор #1901 -: Юли 16, 2025, 08:45:24 pm »
Преди 12 години любов въртях, какво ти напълняване, Рени.😀
Много дебела съм била 97 -ма година, чудо беше. Последните 20 години не минавам 54 кг. Падна ли до 50, нямам сили. Ама аз не се спирам- ям права, търча като линейка, безсънието от критическата също си дава отражение .
Като тази година си видях такъв зор на работа, вкъщи е напрегнато доста, така ми се ще да се появи някой чичо, който малко да ме развълнува.
Септември ще търся нова работа, дано Юпитер бутне едно рамо, другата седмица почвам обучение по специалността. Нещо и пътешествията куцат с тоя отложени резервации.
Не си я представях така соларната година, ама да сме здрави, пък каквото дойде.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #1902 -: Юли 16, 2025, 09:48:26 pm »
Сафо, моят коментар беше подвеждащ- задържала си 2-3 капки в горния клепач-шегувам се. ;) Иначе от възрастта и аз по-лесно оттичам по лицето и най-добрия околоочен крем ми е, като не ям нищо солено и готвено, ама само на плодове и зеленчуци трудно се кара. Ако пия алкохол направо се преобраз-увам. ;D

akruks

• Hero Member
« Отговор #1903 -: Юли 17, 2025, 07:49:42 pm »
Акрукс, ти на всеки 12 г  ли напълняваш, с Юпитер в Дева и ако е така чакаш 28 г, за да отслабнеш ?
Рени, за слаб човек като качи 3-5 кг не е напълняване, а наддаване и писах за дъщеря ми, която през 2013 когато Юпитер беше пак в нейния 1д. , тя пак беше развила анемия, покрай завършването на бакалавъра, недоспиване, недоимък, стрес покрай таксата за магистър, която си плати сама с две стипендии, но докато ги получи косата ѝ окапа, пиеше лекарства и витамини.
При мен Юпитер като ми е минал над АС в Дева, всеки път съм качвала някой килограм, най-драстично беше 1991-92, когато родих и кърмех малката ми дъщеря (тя е с Юпитер и Венера в Дева),за две години две погребения и две раждания, първото след 200 хормонални инжекции, обяснимо е, че се бях разплула като свиня майка, но не съм чакала 28г, а още в края на 92-ра си влязох в моминските джинси. Последно Юпитер като беше в Дева ми извадиха зъбите – всяка седмица по един-два и похапвах доста сладолед, и качих някое кило, не съм се теглила, но си знам мярката – джинсите, в които не влизам от горе-долу тогава.