Ето и от мен една карта. Аз още не съм я гледала, защото събитието е от днес.
СД Луна т.съвпад Плутон+ прог.Луна каре У4 Сатурн
СД Сатурн/Меркурий/ У8 ,11 + У3,4 /съвпад Асц
„САТУРН СЪВПАД с ASC: ОПАСНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО,а ако С. упр 8,4 или 12д и е силно поразен от планети/зли звезди- СМЪРТ. ДЕПРЕСИИ, ВЯЛОСТ.Падания, удари, свади. Всички негативни показания на кармата се задействат сега в отрицателни събития. Проявяване на скрити пороци, действащи на средата и физическото състояние на човека. Нечестно, грубо поведение, измама. Поемане на непосилна отговорност. С. във ВОДНИ ЗНАЦИ- удавяне, а в Скорпион - отравяне от ревност» цитат
Тук сатурн е силен У3,4,и е в съвпад У8 Меркурий- не е добра прогноза,опасен период с летален изход,но предвид,че малефик Марс удря К8 с опозе,то смъртната опасност е за друг,луната е доста напрегната, в прогностика- близка възрастна жена,сестра, майка са уязвими
Прогр.Слънце У10 съвпад Плутон У1
ПРОГР.Луна каре Сатурн/Меркурий
Прогр.Марс на К2 опозе К8
Тр.Сатурн каре Луна +прог.Луна каре У3,4 Сатурн – двойно подчертан асп. за нещастен случай при пътуване,ПТП-тр.плутон в з –плутонова квадратура-човека ще преживее нещо разтърсващо на път
Тр.Уран опозе Плутон – внезапно възникнало драматично събитие свързано с работа
Тр.Марс съвпад Уран У4- инцидент,инфарктна ситуация
Самият човек има сейф асп.тр.Юпитер върху светилата,така,че тя ще оцелее
пак се върнах на картата, тя Луната е много активна,У9 и У3 Сатурн,не ми се вярва да продължава да учи ВУЗ на тази възраст,пък може магистратура,но ако има сестра/брат това са 1-7 за тях и юпитер през луна дава хубави събития,обвързващи и раждащи
Хепи не се смей,мъчим съ тук,без яснота,осветли ни моля по казуса :012: